עבור לתוכן

שאלה בקשר לפסיכומטרי

Featured Replies

פורסם

נניח שבמועד מסוים אני ניגש למבחן וקיבלתי X, הציון מאפשר לי כניסה לחוג שרציתי אבל ציון האנגלית לא מקנה לי פטור.

אם אגש שוב למבחן, והפעם אקבל ציון Y, שלא מאפשר כניסה לחוג המסוים או שהוא גבולי למדי, אך ציון האנגלית שלי יקנה לי פטור - הפטור יתפוס ביחד עם הציון הקודם (והגבוהה) ? או שאני צריך לבחור "להגיש" רק מועד אחד?

פורסם

למה לא לעשות רק מבחן אמי"ר?

פורסם

לפי מה שאני יודע אתה פשוא תצטרך להשלים קורסים באנגלית.חבל לעשות את כל הפסיכומטרי עוד פעם. ולא,לא נראה שאפשר לשחק עם הציונים.

פורסם

תשובה לשאלה שלך: לא, לא אפשרי.

חוצמזה, כמו שנאמר, יש דרכים אחרות שיעלו פחות ויהיו יותר קלות מלעשות עוד פסיכומטרי.

פורסם
  • מחבר

shuy, כי את המתכונת של הפסיכומטרי אני כבר מכיר, את אמי"ר לא וזה אולי זמן טוב לבדוק אותו.

~BaRaK~, זאת הנקודה שאני לא אצטרך לעשות קורסים באנגלית

Czar_salad, אם הדבר היה אפשרי תיאורטית היה ניתן לגשת למועד מסוים ולפתור רק את הפרקים באנגלית, אז זה די קל ובטח שלא הרבה יותר יקר מבחינת אמי"ר (אין לי מושג כמה היא עולה אבל ניחוש מושכל אומר לי שלא פחות מ300-200 ש"ח)

פורסם

אמי"ר זה בדיוק כמו הפרקים של הפסיכו, יש שיגידו שהם טיפה יותר קלים באמיר

לדעתי הם לא יותר קלים פשוט אתה בא הרבה יותר משוחרר וזה הרבה יותר קצר מבחינת זמן כולל (3 פרקים לעומת 8 )

אני הייתי במצב שלך ובשנה ראשונה עשיתי אמיר והוצאתי את הפטור

פורסם

אז כמו שאמרתי, אתה לא יכול להגיש פרק מסויים בפסיכומטרי במנותק לשאר המבחן.

אני אמנם לא זוכר במדוייק את כל הפטורים וההתרים המיוחדים בפסיכומטרי, אבל אני דיי בטוח שלא יתנו לך לעשות רק את הפרקים באנגלית של איזה מועד. אתה צריך סיבה מאוד טובה כדי לקבל אישור מיוחד למשהו במבחן הזה.

לגבי הקורסים באנגלית, אם זה רק לעשות את A, אני דיי בטוח שזה חינם בכמעט כל מוסד לימודים בפעם הראשונה ובשנה הראשונה. הקורס עצמו לא קשה, ראיתי מה חברים שלי למדו שם וזה יותר קל גם מהפסיכו וגם מהאמי"ר.

פורסם

הפסיכומטרי האחרון הוא זה שקובע את הציון (ובמלואו), ואין על מה להתווכח כאן.

פורסם

מה שאתה צריך זה מבחן אמי"ר.

מדובר באותו מבחן כמו הפסיכמוטרי (הוא אפילו מתקיים באותם מועדים).

שלושה פרקים של אנגלית שאחד מהם זה פיילוט.

המבנה שלהם הוא זהה למבנה של החלק באנגלית בפסיכומטרי.

אין צורך בספרים מיוחדים וכאלה, הספרים של הפסיכומטרי מספיקים.

הנה דוגמא למבחן אמיר:

http://www.nite.org.il/files/amir/amir_examples.pdf

פורסם

שאלה קשורה:

אם קיבלתי X במבחן פסיכומטרי שלא מכניס אותי לקורס וחסר לי כמה נק'

אני יכול לעשות את מבחן אמ"יר ולעלות את הנק' שם?

פורסם

לא, מבחן אמיר זה רק עבור פטור מאנגלית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים