פורסם 2010 בינואר 2215 שנים אני מחפש תוכנה שלוקחת קובץ של שיר ומורידה מימנו את המילים, כך שלמעשה נשארה לי רק המנגינה
פורסם 2010 בינואר 2215 שנים אז תגיד קריוקי (:אני אישית לא מכיר תוכנה/תוסף לנגן שעושה את זה בצורה ראוייהאבל יש כרטיסי קול שבאים עם פונקציה כזו ברמת דרייבר..איזה כרטיס קול יש לך?
פורסם 2010 בינואר 2215 שנים מחבר קריוקי זה למעשה פלייבק שמלוווה בכתוביות, אני מעוניין בפליבק עצמו ללא הכתוביות.יש לי מחשב ישן עם כרטיס קול מובנה ואיינני מתכוון להחליף אותו בשביל זה.
פורסם 2010 בינואר 2215 שנים איזה כרטיס קול מובנה יש לך ? (איזה צ'יפ) לא רמזתי חלילה שצריך להחליף/לשדרגיש לך את זה , רק תוסף שיודע להתממשק עם תוכנות אחרותhttp://www.analogx.com/contents/download/Audio/vremover/Freeware.htmלא יודע עד כמה הוא טוב...
פורסם 2010 בינואר 2215 שנים מחבר התקנתי אותה ושום דבר לא קורה.אם יש למישהו תוכנה לפלייבק אני אשמח עם הוא יתן לי קישור להורדה.
פורסם 2010 בינואר 2215 שנים בטח שלא קורה כלום..יש לך את אחת התוכנות שתומכות בזה? יש שם באתר שננתי לך רשימה דיי מפורמטתכמו שאמרתי הלינק היה רק תוסף/פלגאין ..
פורסם 2010 בינואר 2215 שנים מחבר את ה WINAP אני לא מתכוון להוריד, בכול מקרה תודה על הניסיון לעזור לי.
פורסם 2010 במרץ 1915 שנים מחבר הורדתי את ה WINAMP והתקנתי את הפלאג בתוך התיקיה של ה WINAMP מה עכשיו אני עושה בכדי ליצור פלייבק?
פורסם 2010 במרץ 2015 שנים זה פועל בלייב ,..אין לך שם אפשרות מובנת להקליט קובץ או לייצא קובץ אינסטרומנטלי ..כדי להפעיל את זה אתה צריך להכנס להגדרות של הפלאגאין הספציפי ולהגדיר שיסיר את הקולות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.