עבור לתוכן

חיבור מחשב נייד למסך טלביזיה

Featured Replies

פורסם

שלום רב לכולם,

יש לי מחשב נייד עם מסך 15.6 אינץ' ורזולוצית מסך 1366X768

אתמול נסיתי לחבר את המחשב לטלביזיה בגודל 37 אינץ' עם כבל HDMI והתמונה שהתקבלה לא היתה על מסך מלא

לאחר ששחקתי עם ההגדרות של כרטיס המסך במחשב הצלחתי להגדיל את התמונה למסך מלא

שאלתי היא האם בגלל שהרזולוציה הגבוהה ביותר של הכרטיס מסך היא 1366X768 (או שזה בעצם תלוי ביכולת של המסך עצמו?!) אז אין באפשרותי להריץ על הטלביזיה סרטים באיכות FULL HD, כלומר 1080P?!?!

האם למעשה הכרטיס מסך מסוגל לשדר לטלביזיה עד רזולוציה של 720P ??? (כלומר HD READY)

או שאני לא מבין נכון איך הדברים האלה עובדים.....

אני יודע שהטלביזיה הינה FULL HD ואם אני זוכר נכון הרזולוציה שלה מגיעה עד 1900X1080

האם יש דרך לגרום לכרטיס מסך של המחשב לשדר לטבליזיה תמונה ברזולוציה יותר גדולה ממה שהמסך מחשב מסוגל להתמודד איתו?!

מה שמוזר לי זה שיש לי מחשב נייד ישן בגדול 15.6 עם כרטיס מסך פשוט (מובנה) והוא מגיע לרזולוציות יותר גבוהות 1366X768

מאחר ואני לא מבין בכל העניין הזה של FULL HD ו HD READY אשמח לשמוע ממכם האם הבנתי נכון......

תודה לכל המגיבים! ושבת שלום!

אגב, הכרטיס מסך הינו ATI RADEON 4560

פורסם

כרטיס המסך בהחלט מסוגל לשדר בFullHD ואף למעלה מכך. אבל המסך של הנייד מוגבל ל1366x768. אם אתה מנסה לראות במקביל את אותה התמונה במסך המחשב ובטלוויזיה, מן הסתם תהיה מוגבל לרזולוציה הנמוכה.

אם אתה רוצה לראות בטלוויזיה ברזולוציה המלאה שלה, תצטרך להגדיר באפשרויות התצוגה שהמסך של הנייד יהיה מכובה, או ששני המסכים לא יפעלו במצב שכפול (clone) אלא הרחבה (extended).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובה!

לא בטוח שהבנתי עד הסוף איך אני עושה את ההגדרות האלו אבל אני אנסה!

עדכון: או.קי. הצלחתי! המון תודה!

באמת שמתי לב שבהרגע שאני מבטל את המסך של המחשב אז פתאום יש לי המון אפשרויות של רזוליציה בטלביזיה! תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים