פורסם 2010 בינואר 2215 שנים שלוםאני משתמש ב FF 3.6 ויש לי שתי בעיות איתו1.התקנתי FOXYTUNES ועלתי אותו לסרגל הניוט ואני לא מצליח להוריד אותו למטה2.כשאני מנסה להכינס לפורום של גימר FF לא מפסיק לרענן את הדף ונישאר דף לבן זה גם קרה לי ב 3.5 וניסיתי לעשות את זה ב SAFE MODE של FF לא עזר
פורסם 2010 בינואר 2215 שנים תבדוק שאתה על הגרסה האחרונה של FoxyTunes 4.0.5שבה הכל אמור להיות מותאם לFF 3.6לגבי הפורום גיימר..לדעתי יש לך שם איזשהו תוסף סורר כי אצלי הפורומים של גיימר עולים בסדר גמור ב3.6
פורסם 2010 בינואר 2215 שנים מחבר תבדוק שאתה על הגרסה האחרונה של FoxyTunes 4.0.5שבה הכל אמור להיות מותאם לFF 3.6לגבי הפורום גיימר..לדעתי יש לך שם איזשהו תוסף סורר כי אצלי הפורומים של גיימר עולים בסדר גמור ב3.6FOXYTUNES 4.0.5.1והפורום של גימר לא עבד גם ב 3.5
פורסם 2010 בינואר 2215 שנים איזה תוספים/סרגלים יש לך ? ניסת להריץ בלעדיהם שלא בSAFEMODE ?לגבי גיימר..תנסה אולי לנקות COOKIES נקודתית של GAMER אם יש לך ברשימת COOKIES שם בתוך ההגדרות..
פורסם 2010 בינואר 2215 שנים מחבר איזה תוספים/סרגלים יש לך ? ניסת להריץ בלעדיהם שלא בSAFEMODE ?לגבי גיימר..תנסה אולי לנקות COOKIES נקודתית של GAMER אם יש לך ברשימת COOKIES שם בתוך ההגדרות..לא יודע איך לא חשבתי על לימחוק את הקוקיז.ובקשר לבעיה הראשונה יש לי מלא תוספיםלא נסיתי להריץ ב SAFEMODE
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.