פורסם 2010 בינואר 2115 שנים אני מחפש המלצה לקונסולה WII. זו מתנה לילד בגיל 13. אני לא מתמצא בתחום ולא יודע איזה דגמים ודברים קיימים. התקציב הוא: 1,600 ש"ח. אני רוצה לקנות קונוסולה WII שיהיה כלול עם איזה ערכה כלשהי (הבנתי שיש המון סוגים) וכמובן שיהיו כמה משחקים. אשמח להמלצה לחנויות ספציפיות עדיפות לדרום ואפשר גם צפון\מרכז. תודה רבה!
פורסם 2010 בינואר 2215 שנים הרבה סוגים אין בכלל נינטנדו עוד לא עשתה שדרוגים לWIIשמשתמש רגיל ירגיש בהם היו שינוים בלוח אם ובטח דברים אחרים אבל זה לא היה שדרוג ויותר קשור להגנה מפני פירטיות והסכמים אם ספקים מה שכן יש זה 4 אזורים ויש גם הגנה אזורית וזה הולך ככה 1-אמריקה 2-אירופה 3-יפן והאזור הזה 4-קוריאה בארץ עדיף לקנות PAL כי זה מה שרוב החנויות מוכרות וזה מה שמתאים לישראל בעניין חבילות זה כבר תלוי בצרכים -תעשה חיפוש בפורום דיברנו כבר מספיק על מה מומלץ אם קנית WII בכל מקרה כבעל WII וחובב נינטנדו היום אני לא ממליץ על WII לילד בין 13 אלה אם הוא ביקש את זה במיוחד לטעמי היום לגילים כאלו עדיף כבר PS3 SLIM -זה אולי יותר תקציב אבל אני חושב שבגיל כזה PS3 תתאים יותר
פורסם 2010 בינואר 2815 שנים מחבר הרבה סוגים אין בכלל נינטנדו עוד לא עשתה שדרוגים לWIIשמשתמש רגיל ירגיש בהם היו שינוים בלוח אם ובטח דברים אחרים אבל זה לא היה שדרוג ויותר קשור להגנה מפני פירטיות והסכמים אם ספקים מה שכן יש זה 4 אזורים ויש גם הגנה אזורית וזה הולך ככה 1-אמריקה 2-אירופה 3-יפן והאזור הזה 4-קוריאה בארץ עדיף לקנות PAL כי זה מה שרוב החנויות מוכרות וזה מה שמתאים לישראל בעניין חבילות זה כבר תלוי בצרכים -תעשה חיפוש בפורום דיברנו כבר מספיק על מה מומלץ אם קנית WII בכל מקרה כבעל WII וחובב נינטנדו היום אני לא ממליץ על WII לילד בין 13 אלה אם הוא ביקש את זה במיוחד לטעמי היום לגילים כאלו עדיף כבר PS3 SLIM -זה אולי יותר תקציב אבל אני חושב שבגיל כזה PS3 תתאים יותר תודה רבה לך על התגובה !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.