פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים הדגם של מכשיר DVD שלי הוא TOSHIBA SD 1300תודה לעוזרים........................
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים אתה מדבר על נגן דיוידי ולפי הידוע לי אין דרך לעשות זאת לבד מכייון שבשביל לעדכן את הFIRMWARE של הנגן אתה צריך לצרוב את הFIRAMWARE על וזו הבעיה שלך שהוא לא קורא צרובים, בכל מקרה אני דיי בטוח שלא צריך למשל דיוידי של LG שקניתי ובמקרה היום עדכנתי מצאתי דרך לבטל את ההגנה של האיזורים דרך קוד בשלט ויש דבר כזה גם לצרובים אני דיי סבור שיש את זה לטושיבה תחפש ב גוגל.
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים אתה לא יכול "לשדרג" כי העינית צריכה להתאים לזה, והתוכנה של המכשיר צריכה להתאים לזה, ועוד.רק בחברה, אם בכלל אפשר לשרדרג בהנחה שיש כזה שידרוג.אגב, שידרוגים למוצרי אודיו יש בדר"כ רק במוצרים יקרים בדר"כ דרך חיבור מיוחד, אז מגיע אלייך טכנאי הביתה ומשדרג צי'ק צ'ק.
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים מחבר אתה מדבר על נגן דיוידי ולפי הידוע לי אין דרך לעשות זאת לבד מכייון שבשביל לעדכן את הFIRMWARE של הנגן אתה צריך לצרוב את הFIRAMWARE על וזו הבעיה שלך שהוא לא קורא צרובים, בכל מקרה אני דיי בטוח שלא צריך למשל דיוידי של LG שקניתי ובמקרה היום עדכנתי מצאתי דרך לבטל את ההגנה של האיזורים דרך קוד בשלט ויש דבר כזה גם לצרובים אני דיי סבור שיש את זה לטושיבה תחפש ב גוגל.מה זוות אומרת בעזרת קוד ???
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים יש קוד גישה שמקישים בשלט ואז זה נכנס למסך תכנות של EEPROM של הדיוידי שזה בעצם הBIOS\FIRMWARE איך שתקרא לזה .שם מכניסים מספר 0 וזה פותח אותו לכל האיזורים אבל זה יש ב LG ככה היה אצלי שמעתי שיש את זה ב ONKYO גם לא בטוח לגבי טושיבה אבל תחפש בגוגל בטוח תמצא משהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.