עבור לתוכן

עידכון FIRMWARE למכשיר DVD ?

Featured Replies

פורסם

הדגם של מכשיר DVD שלי הוא TOSHIBA SD 1300

תודה לעוזרים........................

פורסם

אי אפשר

פורסם

אתה מדבר על נגן דיוידי ולפי הידוע לי אין דרך לעשות זאת לבד מכייון שבשביל לעדכן את הFIRMWARE של הנגן אתה צריך לצרוב את הFIRAMWARE על וזו הבעיה שלך שהוא לא קורא צרובים, בכל מקרה אני דיי בטוח שלא צריך למשל דיוידי של LG שקניתי ובמקרה היום עדכנתי מצאתי דרך לבטל את ההגנה של האיזורים דרך קוד בשלט ויש דבר כזה גם לצרובים אני דיי סבור שיש את זה לטושיבה תחפש ב גוגל.

פורסם
  • מחבר

DVD שלי קורא צרובים אני לא בדיוק מבין אתה יכול להסביר לי?

פורסם

אתה לא יכול "לשדרג" כי העינית צריכה להתאים לזה, והתוכנה של המכשיר צריכה להתאים לזה, ועוד.

רק בחברה, אם בכלל אפשר לשרדרג בהנחה שיש כזה שידרוג.

אגב, שידרוגים למוצרי אודיו יש בדר"כ רק במוצרים יקרים בדר"כ דרך חיבור מיוחד, אז מגיע אלייך טכנאי הביתה ומשדרג צי'ק צ'ק.

פורסם
  • מחבר

אתה מדבר על נגן דיוידי ולפי הידוע לי אין דרך לעשות זאת לבד מכייון שבשביל לעדכן את הFIRMWARE של הנגן אתה צריך לצרוב את הFIRAMWARE על וזו הבעיה שלך שהוא לא קורא צרובים, בכל מקרה אני דיי בטוח שלא צריך למשל דיוידי של LG שקניתי ובמקרה היום עדכנתי מצאתי דרך לבטל את ההגנה של האיזורים דרך קוד בשלט ויש דבר כזה גם לצרובים אני דיי סבור שיש את זה לטושיבה תחפש ב גוגל.

מה זוות אומרת בעזרת קוד ???

פורסם

יש קוד גישה שמקישים בשלט ואז זה נכנס למסך תכנות של EEPROM של הדיוידי שזה בעצם הBIOS\FIRMWARE איך שתקרא לזה .

שם מכניסים מספר 0 וזה פותח אותו לכל האיזורים אבל זה יש ב LG ככה היה אצלי שמעתי שיש את זה ב ONKYO גם לא בטוח לגבי טושיבה אבל תחפש בגוגל בטוח תמצא משהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים