עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד 13 עד 900$

Featured Replies

פורסם

אני מחפש המלצה למחשב נייד לצרכים משרדיים.

במשרד אני אחבור אותו למסך ומקלדת חיצוניים ואעבוד עליו כמו מחשב רגיל.

בשאר הזמן אני צריך לקחת אותו איתי לפגישות ולבית.

חשוב לי שהמחשב יסחוב את התוכנות המשרדיות: אופיס, אינטרנט,נגן, תוכנת עבודה משרדית וכיו"ב.

ז"א שיהיה מספיק חזק כמו מחשב שווחני רגיל.

גדול המסך פחות חשוב לי אבל שיהיה מינימום 13 ושיהיה קל יחסית.

כרטיס גרפי חזק פחות מענין.

אני קונה בארה"ב והתקציב כ- 600$ - 900$.

זה מה שהציעו לי : ASUS UL30A-X5 - 650$

אמשח לקבל הצעות נוספות.

למשיב אודה.

פורסם
  • מחבר

מישהו ?

פורסם

ההבדל העיקרי בין הלפטופים האלו הוא בכרטיס הגרפי.

דגם X1 מגיע בנוסף לכרטיס הבסיסי של Intel GMA 4500MHD עם כרטיס נוסף של NVidia GeForce G210M - מאפשר לך בלחיצת כפתור "לעבור" בין הכרטיסים ולשפר ביצועי גרפיקה.

בנוסף בדגם ה-X1 יש כרטיס רשת 1G ומאפשר "שיפור ביצועים" עם טכנלוגיית Turbo33 שאני לא בטוח שקיימת בדגם X5.

שים לב ששניהם מגיעים ללא כונן אופטי.

יש גם דגם חדש בשם UL30VT-A1 שמציע אותו מפרט כמו ה-X1 רק סוללה חזקה יותר:

http://www.amazon.com/UL30Vt-A1-Light-13-3-Inch-Silver-Laptop/dp/B0032FOKXS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=pc&qid=1264241207&sr=1-1

ובשביל לתת לך את כל התמונה המלאה:

אם אתה הולך לכיוון הזה של הלפטופים והמחשב לא דחוף לך לעכשיו, אולי כדאי לחכות לדגם UL30JT - בעל מעבד חדש וסוללה חזקה יותר. (לפי מה שמעריכים הוא אמור לעלות עד ה1K$).

אני לא מכיר את ה-HP אז אני מקווה שמישהו אחר יעזור לך כאן..

מקווה שעזרתי. בהצלחה!

פורסם

לצרכיך אין שום סיבה לחכות למחשב אחר, אני ממליץ בחום על ה-Asus UL30, אין צורך בדגמים עם כרטיס המסך הנוסף, לי יש את ה-X5 והוא מריץ לי סרטי HD ללא כל בעיה גם בחיבור ל-LCD.

פורסם

אני במקומך הייתי דווקא לוקח ה-HP 5310m

הוא עולה 900 דולר בדיוק, וחזק בערך פי 10 מהאסוס שאתה בודק.

עוד קצת פרטים - משקל 1.7 ק"ג, עובי 2.3 ס"מ, זמן סוללה מוצהר של עד 6.5 שעות על סוללת 4 תאים (יש גם 6..)

בקיצור, בתור מחשב - הוא משתלם יותר מהאסוס..

פשוט כרגע יש בפורום כמה שנתפסו על האסוס הזה חזק ולא רואים מלבדו שוב דגם אחר בשוק.

נכון הוא מחשב נחמד, אבל הוא עבה יותר מהמחשב הנ"ל, עם מעבד חלש בהרבה ומחיר יקר למה שיש בו.

פורסם

אתה שם לב מה יוצא לך מהפה?

מלבד לעובדה שהוא לא צריך את המחשב עליו המלצת והוא עולה כ-900 (!) ש"ח יותר, הוא גם מגיע עם 2GB זכרון ראם, שהם כמחצית מה-Asus, הוא מגיע עם 320GB של HD ולא עם 500 וזמן הסוללה הוא כמחצית מה-Asus. (בנוסף לכך הוא לא "פי 10" חזק מהאסוס, וגם לא פי שניים, לרוב האנשים העובדה שציינתי שהמחשב מריץ סרטי FHD היא מספיקה בהחלט.)

נ.ב: וגם העובדה שציינת שהוא דק יותר, היא נכונה אבל מדובר על 0.05". :s07:

פורסם

איזה דביל, אלוהים ישמור עליך.. :facepalm:

תתחיל בזה שתדבר כמו בנאדם, וכן אני שם לב מה יוצא לי מהפה :bash:

מלבד לעובדה שהוא לא צריך את המחשב עליו המלצת והוא עולה כ-900 (!) ש"ח יותר

תחזור להודעה הראשונה ותראה מה הוא כתב:

אני קונה בארה"ב והתקציב כ- 600$ - 900$.

ה-HP עולה 810 דולר בערך בארה"ב.. http://www.buy.com/prod/probook-5310m-notebook-intel-core-2-duo-sp9300-2-26ghz-13-3-wxga-2gb/q/loc/101/212515711.html

הפרש של 50 דולר יותר מהאסוס..

הוא גם מגיע עם 2GB זכרון ראם, שהם כמחצית מה-Asus, הוא מגיע עם 320GB של HD ולא עם 500 וזמן הסוללה הוא כמחצית מה-Asus. (בנוסף לכך הוא לא "פי 10" חזק מהאסוס, וגם לא פי שניים, לרוב האנשים העובדה שציינתי שהמחשב מריץ סרטי FHD היא מספיקה בהחלט.)

מעבד חזק יותר לא צריך אבל זכרון 4 ג'יגה כן?? איפה אתה חי?

מעבד חזק תמיד עדיף על מעבד חלש, ותחייה עם העובדה שה-SU7300 חלשלוש!

בוא ותראה את ההפרש בעצמך - http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html

ל-HP זמן סוללה מצויין יחסית לנייד, נכון זה לא ה-12 שעות של האסוס, אבל איפה ראית שהוא צריך זמן סוללה מטורף כזה.

7 שעות זה מספיק זמן ליום עבודה מלא, ואז מטעינים את המחשב בערב.. לא צריך להפסיד על חשבון זה במחשב עצמו

הוא כתב בהודעה הראשונה שלו:

ז"א שיהיה מספיק חזק כמו מחשב שווחני רגיל

ל-HP במקרה הגרוע אפשר להוסיף זכרון, לאסוס אי אפשר לשנות מעבד.. (למרות ש-2 מול 4 גי'גה לא יעשה הבדל כמו בכוח העיבוד)

מה לעשות ש-HP הרבה יותר חזק ודומה בכוח שלו למחשב שולחני רגיל?

אני לא פוסל את האסוס בתור אופציה למה שהוא רצה, רק אומר לו שיש אופציה טובה יותר לדרישות שלו.

נ.ב: וגם העובדה שציינת שהוא דק יותר, היא נכונה אבל מדובר על 0.05".

גם פה טעית, ההבדל ביניהם הוא 0.07 אינצ' או למי שלא יודע 1.8 מ"מ, או במילים אחרות 8 אחוז הבדל בעובי..

ותתפלא כמה כל מילימטר נוסף בעוביים האלה משפיע ונראה שונה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים