עבור לתוכן

שיתוף כונן חיצוני ברשת ביתית

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי נתב DI 524 שאליו מחובר מחשב נייד בצורה אלחוטית, אני רוצה להוסיף לרשת כונן חיצוני שיהיה מחובר לנתב ושיהיה משותף ברשת

ככה שניתן יהיה לגשת אליו מהמחשב הנייד. חשבתי לקנות כונן חיצונים 1.5T שמתחבר בUSB הבעיה היא שבנתב שלי אין חיבור USB.

בדקתי וראיתי שיש נתבים עם חיבור USB ויש גם כל מיני מתאמים.

השאלה שלי מה הדרך הכי נכונה/יעילה לעשות את זה ועם איזו חומרה ?

תודה,

פורסם

יש דיסקים קשיחים שכוללים מיני שרת איחסון בתוכם וכבר מגיעים עם ממשק Ethernet כמו World Book של WD למשל.

פורסם
  • מחבר

נכון אבל כונן כזה עולה קצת מעל 1000 שקל כאשר כונן USB עולה קצת יותר מ400.

אני יכול לקנות גם כונן ב400 וקצת ונתב חדש כולל כניסת USB וזה עדיין יהיה באיזה 300 שקל יותר זול.

פורסם

dockstar אמור לעשות בדיוק מה שאתה מחפש

פורסם
  • מחבר

תראה אני בעיקרון חשבתי לקנות DIR-320 שיש לו כניסת USB, במידה ואני מחבר אליו כונן חיצוני דרך USB לא תהיה לי גישה אליו מכל מחשב ברשת ?

כי ממה שאני מבין שאם הוא יודע לשתף מדפסת דרך החיבור הזה אז הוא יוכל גם לשתף כונן חיצוני תקן אותי אם אני טועה.

הdockstar באמת נראה לי פתרון טוב גם יש לי כרגע כונן 2.5 של seagate שזה בנוי במיוחד בשבילו ככה שגם אותו אני יוכל לשתף.

יש לי כמה שאלות על הdockstar :

1) האם הגישה לכוננים שיהיו מחוברים אליו תהיה דרך דפדפן אינטרנט או שזה יופיע לי כמו כונן רגיל(רק רשת כמובן) ?

2) מה קצת העברת הנתונים שתהיה לי ? אני רואה הרבי תכני HD במחשב הנייד.

פורסם

יש לי כמה שאלות על הdockstar :

1) האם הגישה לכוננים שיהיו מחוברים אליו תהיה דרך דפדפן אינטרנט או שזה יופיע לי כמו כונן רגיל(רק רשת כמובן) ?

2) מה קצת העברת הנתונים שתהיה לי ? אני רואה הרבי תכני HD במחשב הנייד.

1נפתח נגן בתוך הדפדפן ואפשר להגדיל אותו למסך מלא

2.gigabit LAN

אתה יכול לראות יותר כאן

http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=STDSA10G-RK&Cat2Cat1ID=108&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he#

פורסם
  • מחבר

טוב ראיתי את הסרטון שבאתר וכתוב שם שיש שתי אופציות אחת לראות את הקבצים דרך ממשק WEB וכמובן יכולת לגשת לכל המידע מכל מקום

ושניה זה ברשת הביתית ככונן רשת. עוד דבר חשוב השיתוף דרך הWEB הוא כרוך בתשלום של 30$ לשנה כאשר במעמד הקניה מקבלים שנה ראשונה חינם,

לפי הסרטון אם לא מחדשים את המנוי עדיין ניתן לעבוד על הכונן ברשת המקומית.

טוב נראה לי זה מה שחיפשתי, תודה לכולם!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים