עבור לתוכן

המטען של המחשב הנייד נשבר. Dell inspiron mini

Featured Replies

פורסם

דבר ראשון אני כותב את זה בשביל מישהו שלא מבין כ"כ, ואף גמר לעצמו תבטרייה לפני ששאל איפה קונים מטען.

אני די בטוח שהדגם שלו זה האינספירון מיני של דל, אני אלך לבדוק בעצמי ואעדכן.

מה האפשרויות להחלפת המטען? אני חושב שאחריות לא ממש באה בחשבון תקנו אותי אם אני טועה.

עדיף לקנות מטען חדש דווקא מהמקוריים של דל? לפי מה שראיתי מטענים אוניברסליים זולים יותר ויותר שימושיים. יש הבדל [גדול] באיכות?

מישהו יכול לתת לי כמה קישורים למטענים שמתאימים ומומלצים? כמובן העדיפות הראשונה זה המחיר.

תודה!

פורסם

תחפש ב-dealExtreme יש להם מטענים במחירים ממש זולים

פורסם
  • מחבר

והם לא חד פעמיים נכון?

זה מבאס להזמין מטען ולחכות שבועיים...בכ"מ זה הדף של החיפוש אתה יכול לכוון אותי למטען המדויק שלא ישרוף תמחשב?

אני ממש לא מבין בזה

תודה!

פורסם

המחירים זולים וצריך מזל למצוא מוצרים טובים

אתה יכול לכתוב בחיפוש DELL וגם לראות בכללי מטענים משולבים לרכב ולמטוס

תבדוק מה רשום לך על המחשב / מטען ולפי זה תחפש

מנסיון אישי רכשתי מהם הרבה דברים, במוצרי חשמל הם פחות טובים אבל המחיר ... שווה הכל

פורסם

מה האפשרויות להחלפת המטען? אני חושב שאחריות לא ממש באה בחשבון תקנו אותי אם אני טועה.

תלוי מה זה "נשבר" והאם זה נגרם משימוש לקוי, ובהנחה שלא נגרם משימוש לקוי, האם יצליח לשכנע אותם שזה המצב.

פורסם
  • מחבר

המחירים זולים וצריך מזל למצוא מוצרים טובים

אתה יכול לכתוב בחיפוש DELL וגם לראות בכללי מטענים משולבים לרכב ולמטוס

תבדוק מה רשום לך על המחשב / מטען ולפי זה תחפש

מנסיון אישי רכשתי מהם הרבה דברים, במוצרי חשמל הם פחות טובים אבל המחיר ... שווה הכל

קצת בקשה מוגזמת אני יודע שאני אמור לחפש לבד...אבל אפשר קישור בדיוק למטען? אני מפחד לעשות טעות במיוחד שזה לא בשבילי.

[Dell inspiron mini]

ו QttP

תודה אני אברר לגבי האחריות...אם זה תקף גם לגבי המטען אני אגיד פה זה נראה לי פרט שחשוב לדעת על אחריות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים