עבור לתוכן

שאלות לגבי מפרט לוח אם

Featured Replies

פורסם

יש לי כמה דברים במפרט של לוחות אם שאני לא מבין ואשמח מאוד אם מי שמבין יעזור לי

LAN‎ ‎ Dual Gigabit LAN controllers, both featuring AI NET2 Support Teaming Technology‎

LAN‎ ‎ 1. 2 x RTL8111D chips (10/100/1000 Mbit)‎

‎ 2. Support for Teaming‎

‎ 3. Support for Smart Dual LAN ‎

‎ iTE IT8720 chip‎ ‎ 1. 1 x floppy disk drive connector supporting up to 1 floppy disk drive‎

IEEE 1394‎ ‎ 1. T.I. TSB43AB23 chip‎

‎ 2. Up to 3 IEEE 1394a ports (2 on the back panel, 1 via the IEEE 1394a bracket connected to the internal IEEE 1394a header) ‎

‎ I/O Controller‎ ‎ 1. iTE IT8720 chip‎

eSATA

והאם יש לוח אם שיש בו את הכל (או לפחות את הרוב) וכמובן שבנוסף שיש בו SATA 6GB ו USB 3.0 ?

אם כן של איזה יצרן וכמה הוא עולה?

במקרה שלוחקים לוח אם שיש בו HDMI וכרטיס מסך עם HDMI זה אומר שיהיו 2 HDMI זמינים?

ואם לוקחים לוח אם שיש בו HDMI אפשר לוותר על כרטיס מסך עם HDMI ולהשתמש בשל הלוח אם וזה יתן אותן ביצועים?

סליחה על הבורות ותודה לעונים ;D

פורסם

יש לי כמה דברים במפרט של לוחות אם שאני לא מבין ואשמח מאוד אם מי שמבין יעזור לי

LAN‎ ‎ Dual Gigabit LAN controllers, both featuring AI NET2 Support Teaming Technology‎

יש לך שני ממשקי Ethernet על הלוח.

LAN‎ ‎ 1. 2 x RTL8111D chips (10/100/1000 Mbit)‎

‎ 2. Support for Teaming‎

‎ 3. Support for Smart Dual LAN ‎

ניתן לבצע אגרגציה של שני הממשקים כדי לקבל ערוץ אחד עם רוחב פס של שניהם.

‎ iTE IT8720 chip‎ ‎ 1. 1 x floppy disk drive connector supporting up to 1 floppy disk drive‎

יש לך בקר לכונן פלופי 3.5 אינצ' ואתה יכול לחבר רק כונן אחד.

IEEE 1394‎ ‎ 1. T.I. TSB43AB23 chip‎

‎ 2. Up to 3 IEEE 1394a ports (2 on the back panel, 1 via the IEEE 1394a bracket connected to the internal IEEE 1394a header) ‎

יש לך בקר FireWire עם שני פורטים מאחורה ואחד מקדימה (כלומר מתחבר לפאנל של המארז). הבקר הוא לFireWire 400 בלבד.

‎ I/O Controller‎ ‎ 1. iTE IT8720 chip‎

eSATA

יש לך בקר eSATA שניתן לחבר אליו דיסק קשיח חיצוני בממשק הזה. כמובן שהדיסק יהי חייב לקבל מתח חיצוני.

והאם יש לוח אם שיש בו את הכל (או לפחות את הרוב) וכמובן שבנוסף שיש בו SATA 6GB ו USB 3.0 ?

אם כן של איזה יצרן וכמה הוא עולה?

יש לא לוחות אם עשירים בפיצ'רים, אבל השאלה מה אתה בת'כלס צריך?

במקרה שלוחקים לוח אם שיש בו HDMI וכרטיס מסך עם HDMI זה אומר שיהיו 2 HDMI זמינים?

ואם לוקחים לוח אם שיש בו HDMI אפשר לוותר על כרטיס מסך עם HDMI ולהשתמש בשל הלוח אם וזה יתן אותן ביצועים?

רק הבקר תצוגה על הלוח או הכרטיס יכולו לעבוד, אבל לא ביחד (למעט מקרים של לוחות עם Hybrid CrossFire).

סליחה על הבורות ותודה לעונים ;D

לחפש בגוגל ניסית לפני שאתה פותח דיונים?

פורסם
  • מחבר

התכוונתי שנאי לא יודע מה כל אחד מהדברים האלה נותן ולא כמה יש לי

למשל מה נותן לי RTL8111D chips ?

iTE IT8720 chip‎ ?

Support for Teaming‎?

ולא הבנתי מה זאת אומרת "ניתן לבצע אגרגציה של שני הממשקים כדי לקבל ערוץ אחד עם רוחב פס של שניהם"

ומה זה כונן פלופי וFireWire ?

וכן עשיתי גוגל וזה לא ממש עזר לי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים