פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים SP-94.. נו ברור , אבל אין אותו בארץ, יש מבחר עצום של גופי קירור שלא נמצאים בארץ..
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים מחבר ואין את הSP94 בארץ נכון <? טוב עכשיו יש לי פנטיום 4 2.4 ב55 מעלות בלי אוברקלוק ובעבודה ממש חלשה כמו עכשיו שאני גולש באינטרנט כמה אתה אומר מעלות יוריד לי השילוב בין ה478 למאורר גנרי ממוצע ?האם בכלל הגיונית טמפ כזו ?והאם הגוף כשאני קונה אותו מגיע עם גריז או משחה כלשהיא והאם היא טובה ? על אילו משחות אתה ממליץ ?תודה רבה על העזרה סוף סוף אני מתקדם לעבר הרכישה
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים המעבד שלך מגיע לטמפ' דיי גבוהה בIDLE..משחה טרמית: ננוטרםII בלו.איך המארז שלך מאוורר? (מאווררים מכניסים/מוציאים אויר)
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים SP-94.. נו ברור , אבל אין אותו בארץ, יש מבחר עצום של גופי קירור שלא נמצאים בארץ..מה שנכון נכון .ואין את הSP94 בארץ נכון <? טוב עכשיו יש לי פנטיום 4 2.4 ב55 מעלות בלי אוברקלוק ובעבודה ממש חלשה כמו עכשיו שאני גולש באינטרנט כמה אתה אומר מעלות יוריד לי השילוב בין ה478 למאורר גנרי ממוצע ?האם בכלל הגיונית טמפ כזו ?והאם הגוף כשאני קונה אותו מגיע עם גריז או משחה כלשהיא והאם היא טובה ? על אילו משחות אתה ממליץ ?תודה רבה על העזרה סוף סוף אני מתקדם לעבר הרכישה תסדר כבלים במארז שלך שלא יפריעו לזרימת האויר בו .תנקה אותו מאבק אולי חיישן הטמפ' כך שאם יוצא לך תעדכן ת'ביוס ותראה שוב את הטמפ'.אתה מקבל THERMAL PASTE עם גופי הקירור האלה היא לא משחה טובה כמו ה AS3 או ה XTC .
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים מחבר הנורדרן בלו זה מה שמגיע עם הגוף או שזה מה שאתה ממליץ ואם זה מה שמגיע עם הגוף אז האם זה טוב ?
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים המשחה שאתה מקבל עם ה HS עלומת שם . כנראה איזה חומר מהחברה .ותענה על זה שניה :איך המארז שלך מאוורר? (מאווררים מכניסים/מוציאים אויר)
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים אתה מקבל THERMAL PASTE עם גופי הקירור האלה היא לא משחה טובה כמו ה AS3 או ה XTC .לא, מקבלים משחה טרמית פשוטה.. (לא דבק טרמי)בתור התחלה המשחה שמקבלים עם הגוף קירור היא טובה, שהיא תיגמר במשך הזמן עם המריחות מחדש אז תיקנה משחה טרמית טובה יותר.
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים צודק - לפי החברה אתה מקבל Thermal Grease Syringeשזה אומר גריז(משחה) טרמי במזרק
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים מחבר הבנתי בקשר למשחה טרמיתבקשר לשאלה שלך המארז הוא ענקי FULL TOWER הפאנל הצדדי שלו פתוח לגמרי וגם 3 מפרצים לסידירום פתוחים ויש שני מאוררים לכניסת אויר אחד מהספק ליציאת אויר ומאורר של המעבד ובכל זאת טמפ כזו ואני אילתי האם זה הגיוני או שאולי בכלל המעבד תקול ?
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים הייתי מייעץ לך להוסיף מאווררים מקדימה (לא הבנתי אם יש או אין) ומאחורה (בטוח יששם מקומות להוסיף מאווררים)מאחורה - שיוציאו אויר .
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים מחבר אוקיי יש לי את המאורר שמגיע עם המעבד אני רוצה לקנות את ה478 כמה מעלות זה יוריד בערך ?
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים אין לנו מושג ...מאיפה לנו לדעת ?*לילה טוב אני הולך לישון מחר יש לימודים (לא בית ספר - לימודים :-X)*
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים מחבר נו מילאטוב תודה רבה על כל העזרה באמת הצלתם אותיאני ידווח לכם לאחר הקנייה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.