עבור לתוכן

שאלה על גוף קירור Global Win CAK4-88T עזרה

Featured Replies

פורסם

SP-94.. נו ברור , אבל אין אותו בארץ, יש מבחר עצום של גופי קירור שלא נמצאים בארץ..

פורסם
  • מחבר

ואין את הSP94 בארץ נכון <? טוב עכשיו יש לי פנטיום 4 2.4 ב55 מעלות בלי אוברקלוק ובעבודה ממש חלשה כמו עכשיו שאני גולש באינטרנט כמה אתה אומר מעלות יוריד לי השילוב בין ה478 למאורר גנרי ממוצע ?

האם בכלל הגיונית טמפ כזו ?

והאם הגוף כשאני קונה אותו מגיע עם גריז או משחה כלשהיא והאם היא טובה ? על אילו משחות אתה ממליץ ?

תודה רבה על העזרה סוף סוף אני מתקדם לעבר הרכישה

פורסם

המעבד שלך מגיע לטמפ' דיי גבוהה בIDLE..

משחה טרמית: ננוטרםII בלו.

איך המארז שלך מאוורר? (מאווררים מכניסים/מוציאים אויר)

פורסם

SP-94.. נו ברור , אבל אין אותו בארץ, יש מבחר עצום של גופי קירור שלא נמצאים בארץ..

מה שנכון נכון .

ואין את הSP94 בארץ נכון <? טוב עכשיו יש לי פנטיום 4 2.4 ב55 מעלות בלי אוברקלוק ובעבודה ממש חלשה כמו עכשיו שאני גולש באינטרנט כמה אתה אומר מעלות יוריד לי השילוב בין ה478 למאורר גנרי ממוצע ?

האם בכלל הגיונית טמפ כזו ?

והאם הגוף כשאני קונה אותו מגיע עם גריז או משחה כלשהיא והאם היא טובה ? על אילו משחות אתה ממליץ ?

תודה רבה על העזרה סוף סוף אני מתקדם לעבר הרכישה

תסדר כבלים במארז שלך שלא יפריעו לזרימת האויר בו .

תנקה אותו מאבק

אולי חיישן הטמפ' כך שאם יוצא לך תעדכן ת'ביוס ותראה שוב את הטמפ'.

אתה מקבל THERMAL PASTE עם גופי הקירור האלה היא לא משחה טובה כמו ה AS3 או ה XTC .

פורסם
  • מחבר

הנורדרן בלו זה מה שמגיע עם הגוף או שזה מה שאתה ממליץ ואם זה מה שמגיע עם הגוף אז האם זה טוב ?

פורסם

המשחה שאתה מקבל עם ה HS עלומת שם . כנראה איזה חומר מהחברה .

ותענה על זה שניה :

איך המארז שלך מאוורר? (מאווררים מכניסים/מוציאים אויר)
פורסם

אתה מקבל THERMAL PASTE עם גופי הקירור האלה היא לא משחה טובה כמו ה AS3 או ה XTC .

לא, מקבלים משחה טרמית פשוטה.. (לא דבק טרמי)

בתור התחלה המשחה שמקבלים עם הגוף קירור היא טובה, שהיא תיגמר במשך הזמן עם המריחות מחדש אז תיקנה משחה טרמית טובה יותר.

פורסם

צודק - לפי החברה אתה מקבל Thermal Grease Syringe

שזה אומר גריז(משחה) טרמי במזרק

פורסם
  • מחבר

הבנתי בקשר למשחה טרמית

בקשר לשאלה שלך המארז הוא ענקי FULL TOWER הפאנל הצדדי שלו פתוח לגמרי וגם 3 מפרצים לסידירום פתוחים ויש שני מאוררים לכניסת אויר אחד מהספק ליציאת אויר ומאורר של המעבד ובכל זאת טמפ כזו ואני אילתי האם זה הגיוני או שאולי בכלל המעבד תקול ?

פורסם

הייתי מייעץ לך להוסיף מאווררים מקדימה (לא הבנתי אם יש או אין) ומאחורה (בטוח יששם מקומות להוסיף מאווררים)

מאחורה - שיוציאו אויר .

פורסם
  • מחבר

אוקיי יש לי את המאורר שמגיע עם המעבד אני רוצה לקנות את ה478 כמה מעלות זה יוריד בערך ?

פורסם

אין לנו מושג ...

מאיפה לנו לדעת ?

*לילה טוב אני הולך לישון מחר יש לימודים (לא בית ספר - לימודים :-X)*

פורסם
  • מחבר

נו מילא

טוב תודה רבה על כל העזרה באמת הצלתם אותי

אני ידווח לכם לאחר הקנייה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים