פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים מישהוא מכיר אותו < יכול להמליץ או לשלול אותו אני פשוט מחפש בנרות מאורר טוב לאינטל פנטיום 4 ומה דעתכם על המאורר של TT VOLCANO 7מה זה הגופי קירור SLK של איזה חברה הם ? האלו שאני שומע עליהם בפורום ? איפה אפשר לקנות בנפרד את הצלעות את המאורר ואת הבורר מהירות ?
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים לא צריך לחפש בנרות.יש לך סטיקי בראש הפורום שגם נותן הצעות לגופי קירור ביחס של ביצועים לרעש (גם מחיר..)
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=22231;start=10
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים מחבר אוקיי אחלה הבנתי מה זה סטיקי עכשיו נכון כשאני מסתכל על המאוררים בקטגוריה של השקטים אז הציון מורכב גם מהרעש הנמוך יחסית שהם מפיקים ?
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים מחבר ז"א שאם אני משווה את הציונים אז המאורר עם הציונים הכי גבוהים לא משנה מאיזו קטגוריה הוא זה שהביצועים שלו הכי גבוהים ולפי הקטגוריות אני יודע גם אם הוא מרעיש או לא נכון ? ז"א אם אני רוצה את המאורר שהכי מקרר לא חשוב הרעש אז אני לוקח את המאורר עם הציון הכי גבוה מהסטיקי ?
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים מחבר אוקיי מאוררי 80 מ"מ גנריים יש לי בכמות עכשיו אילו גופי קירור יש כדוגמת AX478 ושל אילו חברות ואיפה אני קונה ? איזה עוד מבחר יש ? של איזו חברה בכלל הגוף AX478 ?
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים של THERMALRIGHT .אתה קונה מחנויות - הישראל אין מוצרי טרמלרייט לאחרונה.יש לך את ה AX478 SLK 800USLK 900USLK 947USP-94(הם של טרמלרייט)יש עוד חברות (אבל לא הפרט את כולן)נ.ב תגובות נמחקות כאן חופשי 8)
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים SLK 800U SLK 900U SLK 947U SP-94 (הם של טרמלרייט) רק שאת אלו לא מוכרים בארץ : יש רק את הAX-478 שנחשב למעולה אפילו עם מאוורר 80מ"מ פשוט (חלש)..
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים מחבר רק בקשה אחרונה אחרי שעזרתם לי מלא......לבדוק את הלינק הבא לתת לי את השם של הגוף הכי טוב משםעכשיו אם אני מבין נכון העיקרון שלכם הוא לקנות את הגופי קירור של thermalright רק בלי המאוררים המרעישים מאוד שלהם ולחבר להם מאוררים גנריים איטיים ושקטים יותר וקח משיגים קירור טוב ושקט <?
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים השילוב בין המאוורר החלש יחסית לגוף קירור עובד הכי טוב על הAX-478, על גופי קירור מנחושת יהיה איבוד ביצועים קל עד בינוני.זה הAX-478http://www.thermalright.com.tw/a_page/main_product_ax478.htm
פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים לא ממש ...זה תלוי בצרכים שלך .על ההיטסינקים שאלו דרוש מאוורר די חזק הייתי אומר (CFM גבוהה) כדי לנצל אותם (תעשה חשבון איזה מאוורר לקחת)הקירור הכי טוב של טרמלרייט לINTEL הוא SP-94 שאמור להביא תביצועים הטובים משאר ההיטסינקים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.