פורסם 2010 בינואר 2015 שנים היי, אני מעוניין במערכת טובה ואיכותית למחשב. בעיקר למשחקים עם סצנות קרב ומלחמה ושירים.. התקציב הוא משהו כמו 300 ש"ח. הDivoom XForce I 2.1 קצת משכה לי את העיניים האם מישהו יכול להמליץ עליה? איך היא? יש למישהו המלצות אחרות? תודה רבה
פורסם 2010 בינואר 2115 שנים ככל הנראה הרמקולים הכי איכותיים בטווח מחיר הזה וגם עד 600 שקל. אבל שלי התחילו לקבל רעשים אחרי שבוע - לא יודע אם זה מעיד על האיכות או על מזל ממש רע אבל לשיקולך
פורסם 2010 בינואר 2115 שנים האמת שאין לי כח לשלוח אותם חזרה ולצפות שאיזה ישראלי יגיד לי שאני צודק, ברור לי מנסיון של שנים שקניות אלקטרוניקה בישראל לא מגובות באחריות ראסמי אלא רק על נייר, זה חלק מלהיות אזרח.תכלס שומעים בסדר, פשוט כשיש שקט מוחלט אז אתה שומע אותם מרחרשים (לא 24 שעות, הם מקבלים התקפים פעם ב..)שורה תחתונה - תקח אותם.רוב הסיכויים שלך זה לא יהיה, וגם אם כן, אלו באמת רמקולים מפתיעים ששווים את התמורה שלהם גם עם הרעש שבטח לא יהיה לך.ההודעה שרמתי בת'רד ביקורת עליהם זה היה סתם מעצבים חחח.. ניסיתי לדבר בטלפון בדיוק וזה עצבן אותי.
פורסם 2010 בינואר 2115 שנים מחבר טוב בכל מקרה אני רוב הזמן יהיה עם אוזניות אז אני באמת יקח אותם..שאלה אחרונה: אני רואה בתמונות שלהם באתר של החנות שהרמקולים לא נראים אותו דבר.. האם זו אפשרות בחירה או שהם באמת לא נראים אותו דבר..?תודה על העזרה
פורסם 2010 בינואר 2215 שנים מחבר אני מתכוון ששתי הרמקולים לא נראים אותו דבר.. תראה בתמונה פה:http://www.rde.co.il/Product.aspx?productid=1588
פורסם 2010 בינואר 2215 שנים הרמקול השמאלי הוא עם הרשת, לרמקול הימני הורידו אותה כדי שתראה איך זה נראה מתחת. בתכלס אתה מקבל את שתיהם כמו השמאלי ואתה יכול לפרק ולהרכיב את הרשת בכיף שלך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.