פורסם 2003 באוקטובר 122 שנים בבית ספר שלי יש את התוכנה C עם אפשרות שברגע שלוחצים על ctrl ו "-" (קונטרול+מינוס) נפתחת תיבת שניתן לכתוב בעברית וכך להכניס עברית למסמך. בבית יש לי את התוכנה TClite שהגיע עם דיסק של הוד-עמי שאין בה אפשרות זאת.הגיע בתיקייה של ה-TClite קובץ בשם HEB.COM, הפעלתי אותו והוא כתב שהוא התקין את העברית אבל אני לא יודע מצליח לעשות את האפשרות כמו בבית ספר או לחלופין לעשות alt+shift ולכתוב בעברית.רציתי לדעת אם מישהו יודע מה צריך לעשות כדי להוסיף את העברית, או האם מישהו יכול לשלוח לי את הגירסא עם העברית (ועם תמיכה בעכבר).תודה.
פורסם 2003 באוקטובר 322 שנים לא בטוח שזה יעזור לך - אבל נסה לחפש באתרwww.mh2000.co.ilמהדר חדש יותר ממה שמגיע עם הספר של הוד עמי.
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים מערכת ההפעלה בבית ספרך מבוססת בעצם על ליבה שהיא כיסוי לדוס. ככה ניתן להפעיל דברים בדוס ובהמשך להשתמש בהם.אתה משתמש במערכת יותר מתקדמת שבעצם כל פעם פותחת "סביבה" חדש של דוס, ובעצם אין קשר בין סביבה אחת לשנייה.אתה יכול לנסות ליצור קובץ bat בו אתה מפעיל את הקובץ עברית ואז אחריו את הטורבו (ושוב, בעזרת קובץ הBAT) אבל גם פה יש סיכוי שזה לא יעבוד, עקב המגבלות שהמצב של "חיקוי DOS" גורם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.