עבור לתוכן

Toshiba Satellite® A505-S6017 16 במחיר מטורף - האם שווה קנייה?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

אני מתעתד לקנות מחשב נייד של טושיבה

העניין הוא שניתן לרכוש בדיוק את אותו המפרט או עם מעבד Intel® Core™2 Duo Processor P7450 או עם Intel® Core™ i5-430M processor

המחיר הוא פחות או יותר אותו מחיר

איזה מעבד עליי להעדיף?

תודה

פורסם

חצי OFF TOPIC - המחשב אומנם מעולה - אבל אל תשכח שטושיבה בארץ זה מפעיל - שהשירות שלהם על הפנים...

אז קח בחשבון,

גבריאל

פורסם

השירות של מפעיל לא טוב???

אתה מתכוון לנציגים שמגיעים מדי חודש למשווקים ושואלים במה ניתן לשפר את השירות?

או על זה שיש זיכרון פגום, אז מאשרים לנו להחליף במעבדה שלנו ללקוח כדי שהלקוח יקבל שירות מהיר?

הלוואי על כולם שירות כזה גרוע...

מעבדי P הם מעבדים שצורכים פחות חשמל ובלי ביצועים טובים - תתקנו אותי אם אני טועה...

פורסם

השירות של מפעיל לא טוב???

אתה מתכוון לנציגים שמגיעים מדי חודש למשווקים ושואלים במה ניתן לשפר את השירות?

או על זה שיש זיכרון פגום, אז מאשרים לנו להחליף במעבדה שלנו ללקוח כדי שהלקוח יקבל שירות מהיר?

הלוואי על כולם שירות כזה גרוע...

שלום,

אני מביע פה את דעתי על השירות כתוצאה מחווית שירות גרוע

עד היום - היו לי 3 מחשבים של טושיבה בעסק - בכולם נתקלתי בבעיות שירות - ובל נדבר על המדפסות ומכונות הצילום ששם המצב בכלל קטסטרופה

מה שלא המצב עם לנובו ו-DELL

לך היה נסיון טוב - אני שמח בשבילך - ואולי הם הבינו שהם עושים משהו לא טוב והחליטו לשפר - אני לחברה הזו לא מתקרב. נקודה.

כל טוב,

גבריאל

פורסם

גבריאל,

אני לא התכוונתי באיזשהו אופן לפגוע/ללגוע או משהו, אם הבנת את זה ככה אז סליחה.

החנות שבה אני עובד לא מוכרת מדפסות או מכונות צילום המקבלות שירות ממפעיל ככה שקשה לי להגיד לך מה דעתי.

כשאתה נמצא בתוך חברה שמטפלת בעשרות פניות ביום של מחשבים ניידים ונייחים (אגב אנחנו נותנים שם גם שירות למחשבים של חיון אם אתה מכיר).

אותי למשל לא מעניין אם יש במפעיל טכנאים או שאין וכו'. אותי מעניין שהלקוח שלי יקבל את המוצר שלו כמה שיותר מהר כתקין,

משום שהמקום שבו אני עובד הוא משווק מורשה של טושיבה אז יש מיקרים כמו שציינתי שאנחנו מטפלים במקום כדי שהלקוח יקבל את המחשב חזרה

אפילו באותו היום.

המלחמות שיש לנו מדי פעם עם התמיכה של DELL זה כעין וכאפס לעומת החברות האחרות.

LENOVO יתקשרו לשאול אותך לאחר מתן השירות מה ניתן לשפר כנ"ל גם מפעיל.

בסןפן של יום כזה מגיע לאחריות ומתן שירות לכולם יש שירות סביר ולא יותר, החוכמה זה לדעת מאיזו חנות לקנות

כדי שתדע שיש לך כתובות.

פורסם

אלדד,

בתור חנות שהיא משווק מורשה, מערכת היחסים שלך עם נותני השירות מן הסתם שונה מזו של לקוח קצה.

אני בטוח שללקוח קצה לא באים ולא מתקשרים נציגי שירות לקבל משובים וחוות דעת.

במקרה שלך, אתה משווק מורשה ומעבדה מורשה, כך שלמעשה אתה נותן את השירות, ומפעיל/טושיבה פשוט נותנים לך גיבוי או מאפשרים לך לתת שירות טוב.

זה לכשעצמו מצוין. אבל זה לא אומר דבר על רמת השירות שיקבל לקוח קצה שיפנה אליהם ישירות, ולא דרכך. עבור לקוח כזה חשובה גם היחס, גם רמת השירות ורמת הטכנאים, גם מהירות השירות של המעבדה הראשית (ולא של המעבדה שלך שיכולה להחליף ללקוח רכיב פגום במקום ולהזדכות מול טושיבה אח"כ).

והרי אתם לא מעבדה רשמית, שמחויבת לתת שירות לכל מחשב של טושיבה, ואתם נותנים שירות מן הסתם רק ללקוחותיכם הישירים, תקן אותי אם אני טועה.

אני לא בא לטעון כאן דבר על רמת השירות של מפעיל/טושיבה, כי מעולם לא היה לי שום ניסיון איתם. רק רציתי להדגיש שאין בהכרח קשר ישיר בין מה שאתה מרגיש לבין מה שמרגיש לקוח פרטי.

פורסם
  • מחבר

חברים סליחה שאני זורק אתכם חזרה לשאלה המקורית... יש למישהו תשובה בשבילי איזה מעבד להעדיף?

פורסם

תערוך בבקשה את הכותרת כדי שתהיה אינפורמטיבית ותתייחס לשאלה שאתה שואל.

לגופו של עניין, ה430M עדיף (די משמעותית).

פורסם

תערוך בבקשה את הכותרת כדי שתהיה אינפורמטיבית ותתייחס לשאלה שאתה שואל.

פורסם

שלומי, מקוה שתשובת מנהל הפורום ברורה לך, ללכת על המעבד החדש יותר.

כדאי שתחשוב טיפה גם על מה עלול לקרות במידה וסבתך היקרה תאולץ להצהיר על זה במכס.

לגבי השרות של מפעיל. מהיכרות אישית רבת שנים, עוד מהתקופה שהם ישבו במגדל שלום, אין להם מעבדה וטכנאים משלהם וזה בכלל לא פוגם בטיב השרות שהם נותנים (למחשבי טושיבה, על שאר המוצרים לא יודע). עצם העובדה שהם בקשר כזה טוב כפי שאומר כאן Eldadmo, עם מעבדות תיקונים, כבר אומר לא מעט גם לצרכן הסופי.

יש מעט מאוד יבואנים, בכל סדר גודל, שהשירות לאחר הקניה שהם נותנים הוא ברמת הסביר. מפעיל הם בהחלט מהבודדים האלה.

לדעתי בכלל שווה לפתוח דיון בפורום הזה על שירות שלאחר הקניה של ניידים. לא חוכמה לקבל טיפים על קניה נכונה וטובה של נייד ואח"כ להיתקע עם שירות גרוע.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לגבי סבתי.. היא בכל מקרה תצהיר על זה במכס. מדובר רק על תוספת מע"מ (תקנו אותי אם אני טועה) ואני עוסק מורשה אז אין בעיה (:

רק שאלה קטנה: זה נכון שמעבדי ה I5 עדיין לא הושקו רשמית ע"י אינטל?

האם אני לא לוקח איזשהיא ריזיקה בעניין תאימות חומרה ותוכנה כשאני קונה מחשב עם מעבד חדיש שיכול להיות ועדין לא נבדק בצורה אידאלית?

תודה

פורסם

הi5 כבר בהחלט הושק ונמכר כבר בסדרות רבות של ניידים. ותאמין לי, שאם יש משהו שנבדק בצורה אידאלית, או קרוב לאידאלית, זה המעבד. גם אם יש סיכונים מסוימים בחומרה חדשה שלא נמצאת הרבה זמן בשוק, זה לא מגיע מכיוון המעבד.

בכל מקרה, בעולם שלנו, הטכנולוגיה רצה קדימה כל-כך מהר, שבזמן שייקח לצבור ניסיון עם דגם ספציפי, ולהבין היטב את היתרונות והחסרונות שלו על המתחרים, הוא כבר יהפוך למיושן, וייעלם מהשוק. זה הצד השני שלמטבע ההתפתחויות הטכנולוגיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים