פורסם 2010 בינואר 2015 שנים קבלו בקשה מאתגרת, כמעט כמו כל השאלות המרגיזות שלי: יש לי בבית LCD תלוי על הקיר ואין לי מושג מה הדגם שלו! אני לא יכול להסתכל מאחורה, ואני לא מוצא את הוראות ההפעלה! אם אני אמצא את הדגם אז סביר להניח שאוכל למצוא את ההוראות בקובץ PDF באינטרנט. אני אשפוך את כל הפרטים שידועים לי כדי שתוכלו למצוא את הדגם: יצרן: TOSHIBAגודל: 42" טכנולוגיה: LCD FHD (נראה לי שזה רגיל, עם תאורת פלורוסנט...)דגם שלט: CT -90319כניסות שאני יודע עליהם: מאחורה: 2 קומפוננט , RCA צהוב לבן אדום, VGA/D-SUB או איך שתקראו לו... חיבור PC בתכלס... 2HDMIבצד: RCA צהוב לבן אדום +S-video, HDMIמקדימה אין כפתורים, יש רק את הלד הפיצי הזה של הירוק-דולק אדום-כבוי ואת ה"קולטנים" של השלט ולמטה יש כמו מסננת ממתכת כזו של רמקוליםהטלוויזיה שחורה והמסגרת כסופה ובצד שמאל למעלה כתוב REGZA.אני רוצה פשוט את הוראות ההפעלה כדי לדעת קצת יותר על הREGZA-LINK ואיך משתמשים בו...שכחתי לציין שאם זכרוני אינו מטעני זה נראה כמו הטלוויזיה שיש בבית האח הגדול וראיתי אותה בכמה סרטונים ביוטיוב ברקע בביקורת על משהו (אולי עכבר גיימינג) אז לא הזכירו אותה...בהצלחה ותודה!!
פורסם 2010 בינואר 2515 שנים מחבר ידעתי שאף אחד לא יצליח עד שאני אקפיץ לפחות פעם אחד... אם מישהו קורא את זה במקרה וחושב לעצמו "וואלה, זה נשמע לי בדיוק כמו הטלוויזיה שלי/ של סבתא שלי/ של אנערף מי וזה בדיוק מה שכתוב על השלט ואני יודע מה זה הדגם הזה" במקרה אז הוא מוזמן לכתוב לי
פורסם 2010 בינואר 2615 שנים וכדי שחס וחלילה לא תצטרך לחפש בגוגל כדי להגיע לאתר (אלוהים ישמור)http://www.newpan.co.il/Index.asp?CategoryID=469
פורסם 2010 בינואר 2715 שנים מחבר איך לא חשבתי על זה קודם?!?!? אהה כן, חשבתי על זה!לא מצאתי אותה שם...
פורסם 2010 בינואר 2815 שנים מחבר איכשהו הטלוויזיה כן נמצאת באתר של ניופאן ויצאתי טיפש... אני כבר נכנסתי לאתר של ניופאן מזמן ועברתי דגם דגם ומשום מה לא מצאתי אותה! מסתבר שהדגם הוא 42RV500.וכדי שחס וחלילה לא תצטרך לחפש בגוגל כדי להגיע לאתר (אלוהים ישמור)http://www.newpan.co.il/Index.asp?CategoryID=469אם לא שמת לב אני כתבתי את כל הפרטים שאני יודע על הטלוויזיה. זה היה קצת יותר קל אם הייתי יודע מההתחלה שזה נמצא שם ואני מניח שאפילו הייתי מסתכן בלחפש בגוגל! אבל כמו שכתבתי בתחילת התגובה לא ראיתי שהיא הייתה שם... תודה בכל מקרה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.