עבור לתוכן

זיהוי דגם טלוויזיה ע"י הדגם שמצויין על הש&#1500

Featured Replies

פורסם

קבלו בקשה מאתגרת, כמעט כמו כל השאלות המרגיזות שלי:

יש לי בבית LCD תלוי על הקיר ואין לי מושג מה הדגם שלו! אני לא יכול להסתכל מאחורה, ואני לא מוצא את הוראות ההפעלה! אם אני אמצא את הדגם אז סביר להניח שאוכל למצוא את ההוראות בקובץ PDF באינטרנט.

אני אשפוך את כל הפרטים שידועים לי כדי שתוכלו למצוא את הדגם:

יצרן: TOSHIBA

גודל: 42"

טכנולוגיה: LCD FHD (נראה לי שזה רגיל, עם תאורת פלורוסנט...)

דגם שלט: CT -90319

כניסות שאני יודע עליהם:

מאחורה: 2 קומפוננט , RCA צהוב לבן אדום, VGA/D-SUB או איך שתקראו לו... חיבור PC בתכלס... 2HDMI

בצד: RCA צהוב לבן אדום +S-video, HDMI

מקדימה אין כפתורים, יש רק את הלד הפיצי הזה של הירוק-דולק אדום-כבוי ואת ה"קולטנים" של השלט ולמטה יש כמו מסננת ממתכת כזו של רמקולים

הטלוויזיה שחורה והמסגרת כסופה ובצד שמאל למעלה כתוב REGZA.

אני רוצה פשוט את הוראות ההפעלה כדי לדעת קצת יותר על הREGZA-LINK ואיך משתמשים בו...

שכחתי לציין שאם זכרוני אינו מטעני זה נראה כמו הטלוויזיה שיש בבית האח הגדול וראיתי אותה בכמה סרטונים ביוטיוב ברקע בביקורת על משהו (אולי עכבר גיימינג) אז לא הזכירו אותה...

בהצלחה ותודה!!

פורסם
  • מחבר

ידעתי שאף אחד לא יצליח עד שאני אקפיץ לפחות פעם אחד...

אם מישהו קורא את זה במקרה וחושב לעצמו "וואלה, זה נשמע לי בדיוק כמו הטלוויזיה שלי/ של סבתא שלי/ של אנערף מי וזה בדיוק מה שכתוב על השלט ואני יודע מה זה הדגם הזה" במקרה אז הוא מוזמן לכתוב לי :)

פורסם

ניסית להכנס לאתר של ניופאן?

פורסם
  • מחבר

איך לא חשבתי על זה קודם?!?!? אהה כן, חשבתי על זה!

לא מצאתי אותה שם...

פורסם
  • מחבר

איכשהו הטלוויזיה כן נמצאת באתר של ניופאן ויצאתי טיפש... אני כבר נכנסתי לאתר של ניופאן מזמן ועברתי דגם דגם ומשום מה לא מצאתי אותה! מסתבר שהדגם הוא 42RV500.

וכדי שחס וחלילה לא תצטרך לחפש בגוגל כדי להגיע לאתר (אלוהים ישמור)

http://www.newpan.co.il/Index.asp?CategoryID=469

אם לא שמת לב אני כתבתי את כל הפרטים שאני יודע על הטלוויזיה. זה היה קצת יותר קל אם הייתי יודע מההתחלה שזה נמצא שם ואני מניח שאפילו הייתי מסתכן בלחפש בגוגל! אבל כמו שכתבתי בתחילת התגובה לא ראיתי שהיא הייתה שם... תודה בכל מקרה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים