פורסם 2010 בינואר 2015 שנים אם כבר מדברים על פרצופים אתה יודע אולי איפה יש את התמונה הזאת של בחור שחור שהפרצוף שלו מבוהל כאילו הוא בורח ממשהו? אני לא יודע איך לחפש את זה האם לזה התכוונת?
פורסם 2010 בינואר 2015 שנים רוב התמונות פה בכלל לא מתקרבות לתואר של "התמונות הכי מצחיקות שיש", זה ממש עצוב ו Klayhamn, כל התמונות שלך מיצו את עצמן עוד מלפני כמה שנים טובות
פורסם 2010 בינואר 2015 שנים מחבר ניר - אתה מוזמן לשים תמונות שהן לדעתך מצחיקות, במקום לקשקש ;Dניר - הת'רד הוא לא "התמונות החדשות הכי מצחיקות" אלא "התמונות הכי מצחיקות", אתה מוזמן לפתוח ת'רד אחר אם אתה רק רוצה עדכונים על החידושים האחרונים בתחום.
פורסם 2010 בינואר 2115 שנים מחבר למרות שה-LAMEBOOKS האלה משעשעים, הם בדרך כלל דורשים הרבה "השקעה" בלקרוא אותםאני מנסה לכוון את הת'רד יותר לכיוון הקליל של תמונות שאתה רואה אותן וצוחק ישר ;D
פורסם 2010 בינואר 2115 שנים למרות שה-LAMEBOOKS האלה משעשעים, הם בדרך כלל דורשים הרבה "השקעה" בלקרוא אותם אני מנסה לכוון את הת'רד יותר לכיוון הקליל של תמונות שאתה רואה אותן וצוחק ישר ;D שום דבר! התמונה הקודמת על קייטי וכריס הייתה גדולה!!!!!!! בסיגנון - קורע:
פורסם 2010 בינואר 2115 שנים אבל התראד רשום כ "התמונות הכי מצחיקות", לא"הכיתובים הכי מצחיקים"...לא נראה לי שמישהו ממש קורא את כל זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.