עבור לתוכן

תמונות הגולשים

Featured Replies

פורסם

אני אצא מנקודת הנחה ואומר, שזה הפורום הראשון שאני רואה בו את התופעה הזאת... :kopfpatsch:

You're either childish, insecure, or just being useless.

אם לא מתאים לכם "להדליף מידע ויזואלי על זהותכם" ואתם פרנואידים, אתם מתביישים בעצמכם או מנסים להפגין שנינות וחוש הומור מפותח (And failing miserably) פשוט עשו טובה ואל תגיבו.

אני בטוח שיש כאן מספיק גולשים שמעוניינים לראות ולדון על תמונות מעניינות של אותם האנשים שעוזרים להם בת'רדים כאלה או אחרים או מנהלים איתם דיונים.

ותחסכו ממני את התגובות הגיקיות בסגנון "למה כל-כך מעניין אותך איך אני נראה? *אולי אתה סטוקר שרוצה להטריד אותי?*" ;)

אתה סתם מתבכיין שאף אחד לא לוקח את הדיון שלך ברצינות והפך אותו לבדיחה.

• תגובות 46
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חברים, אף אחד לא רוצה להעליב אבל לקטע אישי יש את הדיון הרלוונטי ולקשר אישי יש את פייסבוק (*קשר אישי=לא).

רוצים לראות אותנו? ראו את חברי קבוצת HWzone ב-Facebook ועל הדרך הצטרפו אליה גם אתם:

you.jpg

עוד לא לחצת become a fan of HWzone.co.il בפייסבוק?!

DO IT NOW

http://www.facebook.com/HWzone

פורסם

אין לי פייסבוק!

פורסם
  • מחבר

אתה סתם מתבכיין שאף אחד לא לוקח את הדיון שלך ברצינות והפך אותו לבדיחה.

הייתי שולח אותך רחוק רחוק אבל דווקא כן לוקחים את הדיון ברצינות, לא שאכפת לי כל-כך. אני בסה"כ מנסה לתרום ואתה עושה מעצמך ילד קטן ומטומטם ומגיב לי פה תגובות חסרות תועלת בסגנון.

STFU AND GTFO.

פורסם

לתרום מה? אנשים חושבים שאם הם פותחים איזה דיון מטומטם באיזה פורום מחשבים זניח הם תורמים משהו לאנושות.

תחזור לאבן שזחלת מתחתיה.

פורסם
  • מחבר

תורם לקהילה שמבקרת כל יום בפורום המחשבים הזניח הזה שבמקרה הינו גם מבין אתרי המחשבים הגדולים בישראל... :kopfpatsch:

אם אין לך משהו ענייני להגיד והדיון הוא בדיחה בעינייך - סתום את הפה ותחזור בעצמך לאבן שזחלת מתחתיה חביבי. ;)

פורסם

פינק, תפתחי כבר FB! הצטרפי לאנושות.

שניכם, די לשפוך אש אחד על השני. השאירו את זה לתמונות.

Burn-the-sky.gif

פורסם

בוא נסגור את HWZONE הרמה פה התדרדרה לרמה שלא תאומן, בן אדם פותח ת'רד אז מי שרוצה לשתף איתו פעולה ושהדיון יתנהל עפ"י המטרה שרשומה בכותרת בכיף, מי שאין לו מה להגיד או להוסיף ובא רק מתוך כוונה רעה אז שלא יכנס ולא יגיב תשמרו את הנאצות לעצמכם במקום להיות גיבורים גדולים מאחורי המקלדת ויפה שעה אחת קודם, יש כאן חארות פחדנים שרק רוע יוצא מתוכם!

פורסם

אני לא מוכנה להרשם לפייסבוק!

האתר הזה מעלה בי חלחלה.

פורסם

APOKEPOAEKPAOEKAOKEAPOEKPOAEK

2001ad0011f8ed.jpeg

פורסם

מגניב התמונה הזו.

פורסם

אני לא מוכנה להרשם לפייסבוק!

האתר הזה מעלה בי חלחלה.

ואני חשבתי שאני לבד.

6120.jpg

250px-Hanggliding03042006.jpg

[אני לא מאמין שלא חשבו על זה לפני]

פורסם

פייסבוק = כולה אפליקציה שמאפשרת לשמור על קשר עם אנשים... איזה אלמנט בזה בדיוק מעביר בכם חלחלה?

:facepalm:

פורסם

פייסבוק = כולה אפליקציה שמאפשרת לשמור על קשר עם אנשים... איזה אלמנט בזה בדיוק מעביר בכם חלחלה?

:facepalm:

באתר פרוץ בצורה מטורפת שהפרטיות של המשתמשים שם מעניינת לו את ה..
פורסם

באתר פרוץ בצורה מטורפת שהפרטיות של המשתמשים שם מעניינת לו את ה..

זה אולי היה בגירסאות הישנות

עכשיו יש כל כך הרבה הגדרות אבטחה שכל אחד יכול לכוון מי יראה או לא יראה מה שהוא רוצה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים