עבור לתוכן

מחשב נייד לשימושים גרפיים בעיקר תקציב 4000

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מחפש מחשב נייד לשימושים גרפיים... עבודה עם תוכנות REVIT, AUTOCAD, SKETCHUP וכו'..

חשוב לי שיהיה כרטיס מסך איכותי, מסך טוב, צורב, חיבור USB, חיבור USB בשביל WIRLESS.

מאוד חשוב לי שתהיה חברה אמינה עם אחריות על המחשב.

התקציב הוא 4000... כמובן עדיפות לפחות...

תודה מראש

פורסם

כרטיס מסך ממש טוב לא תמצא במחיר כזה. בטח לא בפחות.

תצטרך לגלוש קצת ולקחת משהו כזה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741123

כדאי.

פורסם
  • מחבר

אז אני אגלוש מה 4000 ל 5000 .. אין לי בעיה

העיקר שהמחשב יהיה איכותי, אמין, מעבד חזק, זיכרון GB3-4, כרטיס מסך חזק מהסיבה שאני הולך לעבוד המון עם תוכנות גרפיות בעבודתי כאדריכל.

לגבי המחשב שהצעת - אני לא מוצא שום פרטים עליו ... איזה מהירות שעון? זיכרון? ב ZAP לא רשום כלום..

תודה

פורסם

תלחץ על הקישור לאחת החנויות שם ותקבל את המפרט המלא.

פורסם
  • מחבר

האם מעבד T6600 2.2GHZ ו 4650 ו2GB זיכרון , יספיק לי לעבודות גרפיקה חזקות? מדובר ברינדורים וכו'

מה לגבי MAC? האם יש לך עוד הצעות למחשבים ניידים?

תודה רבה :)

פורסם

יש אומרים שהשימוש ב MAC לצרכים של תעשיה/שימוש מסחרי יותר טוב - כמה הטענה נכונה אני לא יוגע להגיד לך לא מכיר את העבודה עם המכשירים האלו.

כן, המחשב ייתן לך תמורה, מה שחשוב זה לפחות שנתיים אחריות!

פורסם

אין שום יתרון במאק לגבי ביצועים - מדובר במערכת הפעלה נפלאה (לדעתי) והסיבה לעבור אליה היא נוחות/היכרות בלבד (כמובן שיש לה יתרונות וגם חסרונות).

בכל מקרה, אין הרבה תוכנות שהן למאק בלבד, ונהפוך הוא, רוב התוכנות לא קיימות במאק וזמינות אך ורק ב PC.

לגבי ה T6600 וכו', זה יספיק, אבל אם יש לך אפשרות לסחוט עוד טיפה טיפה ולעלות דרגה, אז כדאי לשימושים שלך.

תוכל למצוא או מעבדי P8XXX/P9XXX או מסדרת ה I החדשה שיתנו לך בוסט קטן לעומת ה T6600.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים