פורסם 2010 בינואר 1915 שנים שלוםיש לי שני ראוטרים מתוצרת TP-LINK דגם TL-WR340G. הראוטרים אמורים לתמוך בWDS. השאלה שלי היא איך לקשר ביניהם ?הגדרתי ראוטר אחד כרגיל - פרטי ההתקשרות בחיבור PPPOE, וSSID. את הראוטר השני הגדרתי באופן הבא:SSID שונהתדר שידור זההDHCP מבוטלבהגדרות הWIRELESS סומנה אופציית ה"enable bridges" והוקלדה כתובת הMAC של ממשק הLAN של הראוטר הראשי (גם בראוטר הראשי ביצעתי את הפעולה הזו עם כתובת הMAC של ממשק הLAN של הראוטר שישמש כAP)למרות כל ההגדרות האלו אי אפשר לגלוש מהמחשבים המחוברים לראוטר שצריך לשמש כAP...
פורסם 2010 בינואר 1915 שנים כנראה כבר שכחת מלימודי CCNA שכאשר אתה מגדיר ESSID הערוץ חייב להיות שונה במכשירים כדי למנוע overlapping.
פורסם 2010 בינואר 1915 שנים ולא יזיק להציץ במדריך הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm
פורסם 2010 בינואר 1915 שנים מחבר כנראה כבר שכחת מלימודי CCNA שכאשר אתה מגדיר ESSID הערוץ חייב להיות שונה במכשירים כדי למנוע overlapping. למה הכוונה בESSID ? תדר שידור ? אם כן, במדריך של הצ'יף כתוב במפורש שצריך שהוא יהיה זהה... וכן, את הCCNA שלי לא בדיוק הוצאתי אתמול...
פורסם 2010 בינואר 1915 שנים ExtendedSSID כשאר אתה משרשר כמה נקודות שידור אלחוטיות עם אותו SSID. קצת תזכורת
פורסם 2010 בינואר 2015 שנים מחבר הצלחת לבלבל אותי ???במדריך של הצ'יף כתוב בפירוש לקבוע SSID שונה לכל AP...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.