פורסם 2010 בינואר 1915 שנים שלום רב ..אני מחשב תוכנה אשר אחרי מספר ימים תעשה לי רסטר למחשב,(תכבה ותדליק אותו).פשוט זה מחשב שאני לא עובד איתו והוא נמצא במקום בעיתי לגישה,זה מחשב של מצלמות אבטחה.
פורסם 2010 בינואר 1915 שנים אל תתפוס אותי במילה אבל אני חושב שזה יעבודאתה פותח קובץ רשמן ורושם שם בדיוק ככהshutdown -s -t xxה-xx מייצג את השניות זאת אומרת לאחר כמה זמן המחשב שלך יכבהאתה מסיים לרשום את זה עושה שמירה בשם לאן שאתה רוצה קורא לקובץ נגיד בשם xxx ובסיומת אתה עושה batלדוגמא : xxx.bat
פורסם 2010 בינואר 1915 שנים אם מדובר בXP אז:http://support.microsoft.com/kb/308569כמו ציין הבחור מעלי אתה פשוט יכול ליצור קובץ batch עם פקודה של הפעלה מחדש רק עם ה switch של R במקום S כדי להפעיל מחדש ולא לכבות.אחרי שיש לך לך את הקובץ אתה פשוט יכול לקבוע באיזה תנאי הוא ירוץ (תנאי של שעה או פעולה/מצב מסויימים וכד'.
פורסם 2010 בינואר 1915 שנים אם לא בא לך להתעסק עם כל זה יש גם תוכנה נחמדה Timer Boot Controlיש בה עוד כל מיני פונקציות
פורסם 2010 בינואר 1915 שנים מחבר Timer Boot Control,הורדתי תוכנה מעולה וקלה לתפעול,אבל...בעיה אחת היא כזאת שאחרי פעם אחת שאתה מכון אותה היא לא שומרת את הנתונים ולא הופכת למצב פעיל בהדלקה החוזרת של המחשב.אחרי שהמחשב נדלק צריך שוב פעם לתכנן מה ברצוני לעשות ומתי,לכבות .אשמח לשמוע אם יש,תוכנה אשר אני יכון אותה שפעם ביומים היא תעשה ריסטרט למחשב,ושאני לא יצרך להתעסק עם המחשב בכלל חוץ מפעם אחת של הכיון של אותה תוכנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.