עבור לתוכן

ירשתי שני מגברי סוני - מעונין לבנות סט-אפ לחדר (למחשב)

Featured Replies

פורסם

לאחר שקרוב עבר דירה ורוקן את הבוידם, יצא שירשתי שני מגברים ותיקים שנראים די מאסיביים..

מבירור קצר ברשת עולה שאחד משנת 96, והשני בערך מ2002.

הדגמים הם:

SONY STR-DE585

STRDE585_550.jpg

http://www.superfi.co.uk/index.cfm/page/moreinfo.cfm/Product_ID/1160

SONY TA-VE700

a.jpg

רציתי לדעת האם הם שווים משהו, כי אני שוקל לבנות סט-אפ מוגבר נורמלי בחדר, שיחובר למחשב.

ברשותי אוזניות סיינהייזר HD580 (ש"ירשתי" מאבא), ואני עומד לרכוש כרטיס קול נורמלי (חושב על האסוס זונאר D1 או אוזן-טק בראוורה החדש)

מישהו מכיר את אחד מהדגמים הנ"ל? מהי הצורה האיכותית ביותר לחבר מגבר שכזה למחשב בתצורת 2.1?

פורסם

החדש יותר הוא מגבר קולנוע ביתי מאוד בסיסי וקצת מיושן, אין לי ניסיון עם הסאונד של מגברי סוני החדשים, אלא יותר עם הישנים אך אני מאמין שהוא יעשה לך את העבודה. אם אתה מעוניין בסטריאו נטו, אז תלך בכיוון של המגבר השני הישן יותר. לא מצאתי עלין נתונים אך הוא כנראה מגבר סטריאו בלבד ויתרון שלו זה שיש לו כניסת פטיפון, מה שאין בחדש יותר (אם תקליטים מעניינים אותך).

אם אתה רוצה לחבר רמקולים בצורת 2.1 אז עדיף לך להשתמש במגבר החדש יותר שיש לו יציאת סאב וופר, במדה ויש לך מקום ועצבים אתה יכול לבנות סט-אפ נחמד של 5.1, אתה צריך רק כרטיס קול שתומך ביציאת 5.1 דיגיטלית או אנלוגית. מה שרוב הכרטיסי קול אפילו המובנים תומכים כיום.

תהנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים