עבור לתוכן

הבנק של מוני פאנן ! צריך ללמד באוניברסיטה

Featured Replies

פורסם

סליחה על התשובה אבל כן , כסף עושים עם שכל בלי רגש ואם מישהו נפגע על הדרך Sorry Oops אתה יודע לא בכוונה זה לא משהו אישי ...

אנשים כמוך צריך לתפוס, לגרור לסמטה חשוכה ולהכות למוות עם לום. רצוי כשהם קטנים, עוד לפני שהספיקו לפגוע במישהו בפועל.

ואגב, אפילו אם נשים את שאלת המוסריות בצד, כשאתה נכנס ל"בנק" שכזה אין לך דרך לדעת באיזה שלב של חייו הוא נמצא, והאם צפויות לך עד שנים של רווחים, או שתשאר למחרת היום בלי אגורה מהסכום שהשקעת. עדיין רעיון טוב?

פורסם

פותח הת'רד, מה ההבדל בין התרמית הזאת לבין זה שאני יבוא אליך סתם ככה ברחוב, ידפוק לך אבן בראש ויקח לך את הארנק?

פורסם
פותח הת'רד, מה ההבדל בין התרמית הזאת לבין זה שאני יבוא אליך סתם ככה ברחוב, ידפוק לך אבן בראש ויקח לך את הארנק?

אנלוגיה לקויה מבחינת ההגיון שבה.

האנלוגיה הנכונה:

שאני ילך אל בן אדם ברחוב יתן לו ארנק כדי שישמור לי

אנשים כמוך צריך לתפוס, לגרור לסמטה חשוכה ולהכות למוות עם לום. רצוי כשהם קטנים, עוד לפני שהספיקו לפגוע במישהו בפועל.

אתה סתם מתנפל עליו הוא אמר דבר מאוד נכון

האם היית מוכן להרוויח מליון שקל אם היית יודע בוודאות שבתמורה לזה 10 אנשים יפסידו 100,000 כל אחד, מבלי שמישהו הזהיר אותם אפילו?

בהחלט

בקשר "אזהרה": הם משקעים כסף והם חיים בסרט שהם רק ירוויחו אז הם בבעיה רצינית

פורסם

אז אותך צריך לגרור לאותה הסמטה.

פורסם
  • מחבר

אנשים שרוצים הרבה כסף ומהר " עיניים גדולות " תועבי בצע אני חושב שמגיע להם , חוץ מזה כמו שאמרתי בשיטת הפרמידה כולם מרוויחים מזה ומי שיודע לצאת בזמן הוא חכם צוחק כל הדרך אל הבנק , אין פה משהו אישי נגד מישהו פשוט סוג של פרנסה שכולם מרוצים ממנה עובדה ש 16 שנה כולם שיבחו אותו והיללו אותו ואם דויד פדרמן הנאד המתנשא הזה לא היה זורק אותו ממכבי זה היה נמשך עוד 30 שנה וכולם היו מאושרים , אף אחד לא קורבן ואף אחד לא מסכן מי ששם סכומים של מאות אלפים סימן שיש לו עוד כמה מיליונים בצד.

פורסם

אתה מבין בכלל מה אתה כותב? מה ההבדל הגדול בין איך, כמה ומתי אתה גונב? גניבה זה גניבה ואין לך שום דרך להפוך גניבה ללגיטימית, וזה שאתה מהמפגרים שאומרים ש"לו יש כסף, אז לא נורא אם הוא יפסיד קצת". הוא לא מפסיד כסף, אתה אקטיבית גונב לו כסף מהכיס שלו, נקודה. אתה גנב שפל ולא מגיע לך להיות חלק מהחברה. :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים