פורסם 2010 בינואר 1815 שנים למי שיצא לו פעם לדוג, אשמח למקום טוב באזור חופי ת"א שאפשר לדוג שם בשקט... אני לא מתכנן לאכול את מה שאני דג אלא רק בשביל הכיף..
פורסם 2010 בינואר 1915 שנים אני לא מתכנן לאכול את מה שאני דג אלא רק בשביל הכיף..גם אתה מחפש דגים שמנים ? גם אתה רוצח ללא רווח אישי ? תגיד לי מה אתה Dexter ?!
פורסם 2010 בינואר 1915 שנים מחבר גם אתה מחפש דגים שמנים ? גם אתה רוצח ללא רווח אישי ? תגיד לי מה אתה Dexter ?! דבר ראשון לדקסטר יש רווח אישי גדול מאוד שהוא רוצח...ואני לא מחפש רק שמנים, גם רזים טובים ;D העיקר לדוג, זה מרגיע ונחמד
פורסם 2010 בינואר 2215 שנים מחבר מדובר על הנמל הישן של יפו...אני זוכר שדגתי בנמל הישן ביפו, היה נחמד אבל לא היו דגים בכלל.מה לגבי פארק הירקון? כדאי?
פורסם 2010 בינואר 2215 שנים מחבר מזה חופי המרינה? אני לא מבין בכל השמות התלאביבים האלו ;D (למרות שאני גר 20 דקות משם)יש רחוב? מרכז מוכר משהו?
פורסם 2010 בינואר 2215 שנים מספיק שאתה נכנס למרינה (צפונית מחוף גורדון - בקו ההתחלה של המלונות), יש משם גישה למזח שמגן על כל המעגן (עם מגדלור קטן). אתה יכול להתמקם שם. אם תסתכל צפונית מהמזח של המרינה, תראה עוד אחד - אליו יש גישה מהחוף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.