עבור לתוכן

כמה אנשים יש לכם בפייסבוק?

כמה אנשים יש לכם בפייסבוק? 550 הצבעות

1. 1. כמה אנשים יש לכם בפייסבוק?

• 0 - 50 אנשים
    • 50 - 100 אנשים
    • 100 - 150 אנשים
    • 200 - 500 אנשים
    • 500 ומעלה

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

245 חברים...

אם לא הייתי חוסם כל בקשה היו לי היום קרוב ל 320 רוב הרשימה מורכבת מחברים בבית הספר מהשכבה שלי חלק זעום משכבה מעלי ועוד ממש קצת מתחתי

בני משפחה וכו'.....

החוק שאני פועל עליו זה לאשר בקשות של כוסיות לא משנה אם אני לא מכיר אותן.

אבל כל מי שאני הוספתי יש לו דיבור איתו ואני כן מעוניין לדעת מה הולך איתו.

פורסם

כן, זה מצויין כ human Engineering במקרה שאני רוצה להשיג על מישהו מידע.

תמיד עובד.

פורסם

אלכס? הגם אתה בפייסבוק?

(אפשר להוסיף אותך :smile1:)

שי, כמו שהבנתי אתה גם בגיל בצפר, לא יודע אם שמת לב לזה אבל להחזיק קרובי משפחה ברשימת חברים בפייסבוק לפעמים ניגמר ברע...

פורסם

245 חברים...

אם לא הייתי חוסם כל בקשה היו לי היום קרוב ל 320 רוב הרשימה מורכבת מחברים בבית הספר מהשכבה שלי חלק זעום משכבה מעלי ועוד ממש קצת מתחתי

בני משפחה וכו'.....

אבל כל מי שאני הוספתי יש לו דיבור איתו ואני כן מעוניין לדעת מה הולך איתו.

ואם פונים אליך belal abo rkeek ,misterflix או אולי rkeek bodek tick מה אתה עושה, נותן להם KICK? :lol:

FarCry0032.jpg

פורסם

אנשים שלא מעניין אותך פשוט תעשה להם HIDE, ולא תשמע עליהם יותר.

גם אני חושב לפעמים "מה אני צריך את X ברשימה שלי" אבל אין לדעת, אולי יום אחד בדיוק לו אני אזדקק ולא יזיק קשר פייסבוקי (ע"ע קומבינה).

כמו כן אפשר להשתמש בgroups על מנת לחלק את הרשימה לקבוצות למטרות אבטחת מידע (למשל פרסום אלבומי תמונות מהצבא רק לאנשים ששירתו איתך וכו' וכו').

מצטער לנפץ לך את הבועה, אבל לחלק את הרשימה למטרות אבטחת מידע זה לא מה שימנע מהאויבים שלנו לראות את התמונות שלך בפייסבוק [לא שמעניין מישהו התמונות שלך מהצבא כן..].

פורסם

היו בפייס המון בעיות של בטחון מידע לגבי מה שצהל עושה ובעיקר תמונות של כל מיני בסיסים מסווגים כמו זה שמאבטח את הכור בדימונה ועוד.

פורסם

מצטער לנפץ לך את הבועה, אבל לחלק את הרשימה למטרות אבטחת מידע זה לא מה שימנע מהאויבים שלנו לראות את התמונות שלך בפייסבוק [לא שמעניין מישהו התמונות שלך מהצבא כן..].

הכוונה היא מין הסתם לא אבטחת מידע, המונח שהוא היה צריך להשתמש בו זה "פרטיות".

וזה בהחלט אפשרי להגדיר למשל שרק אנשים בקבוצה "צבא" יראו את האלבום עם התמונות שלך מהצבא, בדיוק כמו שזה אפשרי להגדיר ש"משפחה" לא יראו את התמונות שלך מהאלבום "מסיבות ואורגיות"..

פורסם

זה במיוחד בעייתי כשמישהו מבני המשפחה לא מורידים אותך מגישה לאלבום "מסיבות ואורגיות" :-X

פורסם
  • מחבר

אנשים שלא מעניין אותך פשוט תעשה להם HIDE, ולא תשמע עליהם יותר.

גם אני חושב לפעמים "מה אני צריך את X ברשימה שלי" אבל אין לדעת, אולי יום אחד בדיוק לו אני אזדקק ולא יזיק קשר פייסבוקי (ע"ע קומבינה).

כמו כן אפשר להשתמש בgroups על מנת לחלק את הרשימה לקבוצות למטרות אבטחת מידע (למשל פרסום אלבומי תמונות מהצבא רק לאנשים ששירתו איתך וכו' וכו').

:xyxthumbs:

לי אישית, אין כח וחשק להתעסק בזה עד כדי כך. יש אנשים שמתעסקים בזה, עד כדי אובססיביות לדבר.

פורסם

אלכס? הגם אתה בפייסבוק?

(אפשר להוסיף אותך :smile1:)

שי, כמו שהבנתי אתה גם בגיל בצפר, לא יודע אם שמת לב לזה אבל להחזיק קרובי משפחה ברשימת חברים בפייסבוק לפעמים ניגמר ברע...

כבר קרה חחח.... אם זה סרטון שלי מדליק נפצים, או תמונות של נרגילות ואלכוהול וגם תמונות שלי עם בחורות בבית הספר על כולם קיבלתי תגובה כזאת או אחרת ב"מפגש המשפחתי" אבל עכשיו יש אפשרות לעשות BLOCK או להוריד את התייוג

פורסם

יש לי אח קטן שטינקר שכל דבר שהוא ראה בפייסבוק הלך להשטנקר!

מזל שיש את הבלוק הזה עכשיו!

פורסם

אגב, יש לי הרבה קבוצות שהצטרפתי אליהן בכל שהותי בפייסבוק, אני מתכוון להוריד את קבוצת "HWzone" מהרשימה תחילה. ;D

יא בוגד מסריח ומעפן!

אותך לקינדי סטון

פורסם

איזה חמוד עוף, כשהוא מתעצבן הראש שלו נהיה כזה אדום :pissed:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים