עבור לתוכן

כמה אנשים יש לכם בפייסבוק?

כמה אנשים יש לכם בפייסבוק? 550 הצבעות

  1. 1. כמה אנשים יש לכם בפייסבוק?

    • 0 - 50 אנשים
    • 50 - 100 אנשים
    • 100 - 150 אנשים
    • 200 - 500 אנשים
    • 500 ומעלה

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני כמעט הגעתי למסקנה, שאני לא זקוק לכלי הזה וחשבתי למחוק אותו. אבל חשבתי על פתרון אחר, צמצמתי את מס' האנשים ברשימה שלי מ- 150 איש ל- 40 איש. עכשיו אני באמת רואה בזה ככלי יעיל ונוח, שאפשר להתעדכן בו ולשמור על קשר מסוים, עם אנשים שהם מעניינים אותך ואתה מעניין אותם.

בשביל מה אני צריך 300+ איש ברשימה שלי? ועוד כאלה, שבכלל לא מעניינים אותי ולא אכפת להם ממני. "הסטאטוס" זה הדבר האחרון שמעניין אותי.

זה קצת תמוה לדעתי, שאנשים שבקושי מכירים בקיומי ואוליי אפילו ראו אותי רק פעם אחת בחיים, ומילה אחת הם לא דיברו איתי בחיים האמיתיים. עושים את זה רק על מנת "להאדיר", את רשימת החברים הוירטואלית שלהם. אני לא מדבר על אנשים, שמשתמשים בפייסבוק ככלי פרסום.

פורסם

הדעה שלי פשוטה, כל בנאדם שיש לי ברשימה הוא בנאדם שיש לי סיבה לשמור איתו על קשר.

אני לא מאשר בקשות של אנשים שיודעים מה השם שלי ולכן חיפשו אותי

פורסם

מה הבעיה עם זה שיש 300 + חברים?

אם נולד איזשהו צורך לתקשר עם אחד מהם אז יש אותם ברשימה, ובשאר הזמן אפשר פשוט לעשות hide לאנשים שלא מעניין לראות את הסטאטוס שלהם. :cool2:

פורסם

יש לי בסביבות ה150 איש..

חלק אני מכיר אישית, חלק אני מכיר וירטואלית..וחלק אין לי מושג מי הם חח

אבל יצא לי שדיברתי עם אנשים שלא היה לי מושג מי הם וכן מצאתי עיניין והסטטוסים שלהם היו מעניניים\ תגובות

אז אני פחות מסתכל על זה כמשהו אישי ויותר קטע של פורום מצומצם..

כמו HW נגיד רק שהנושא הוא כללי ואני "בוחר" מי יהיה קיים בו

פורסם

יש לי כ-200 אנשים.

את כולם אני מכיר אישית, אבל שומר על קשר כלשהו עם 75% בערך.

פורסם

123 איש מתוכם אני מכיר משהו כמו 90-100 איש ושומר איתם על קשר כלשהו, +23 "נערות חינניות" שמעדכנות את הפרופיל בתמונות פיקנטיות לעיתים קרובות.

אני פשוט לא יכול למחוק אותן מרשימת החברים עקב מניעים אידיאולוגיים.

פורסם

אנשים שלא מעניין אותך פשוט תעשה להם HIDE, ולא תשמע עליהם יותר.

גם אני חושב לפעמים "מה אני צריך את X ברשימה שלי" אבל אין לדעת, אולי יום אחד בדיוק לו אני אזדקק ולא יזיק קשר פייסבוקי (ע"ע קומבינה).

כמו כן אפשר להשתמש בgroups על מנת לחלק את הרשימה לקבוצות למטרות אבטחת מידע (למשל פרסום אלבומי תמונות מהצבא רק לאנשים ששירתו איתך וכו' וכו').

123 איש מתוכם אני מכיר משהו כמו 90-100 איש ושומר איתם על קשר כלשהו, +23 "נערות חינניות" שמעדכנות את הפרופיל בתמונות פיקנטיות לעיתים קרובות.

אני פשוט לא יכול למחוק אותן מרשימת החברים עקב מניעים אידיאולוגיים.

:xyxthumbs:

פורסם

בנוסף לhide, אני גם הגדרתי שה"לא חשובים" לא יראו את הסטאטוסים שלי ולא יראו את התמונות שלי

פורסם

משהו כמו 400, לא רואה סיבה למחוק אנשים

אם יש אנשים שמפרסמים דברים שאני לא אוהב אני יסנן את התוכן, אבל מה אכפת לי שהם רשומים כחברים שלי

פורסם

15 אנשים. כולם חברים. אני לא מבין את אלה שמוסיפים כל אדם שאמר להם "היי" אי פעם בשביל פוזה של מקושרים. עברנו את הגיל. אם אתה לא ברשימה אתה לא מעניין אותי.

פורסם

123 איש מתוכם אני מכיר משהו כמו 90-100 איש ושומר איתם על קשר כלשהו, +23 "נערות חינניות" שמעדכנות את הפרופיל בתמונות פיקנטיות לעיתים קרובות.

אני פשוט לא יכול למחוק אותן מרשימת החברים עקב מניעים אידיאולוגיים.

זה בסדר, החברים שלך כבר יודעים שאתה הומו...

פורסם

370. 130 בקבוצה שנקראת "צבא". 30 חברים קרובים מאוד, 20 מהעבודה ועוד אנשים שפוגשים במסיבות, פאבים, חברים של חברים, אפילו מהאתר יש לי איזה 3 אנשים... אחד עם חתולה חמודה במיוחד... ;)

אנשים שמציפים בסטטוסים מפגרים אני עושה HIDE. רק חברים יכולים לראות מידע עלי. (מי שלא חבר יכול לראות רק שם ותמונת פרופיל)

יש אנשים שמהם אני מתעדכן על מסיבות ואירועים, יש אנשים שאני אוהב לראות תמונות שהם מעלים כי הם מעניינים, יש אנשים עם סטטוסים מעניינים, יש אנשים שסתם בא לי להיות חבר שלהם כדי להתעדכן מה קורה איתם פה ושם... פתאום לדבר ולהשלים פערים עם מישהו מהיסודי זה ממש כיף... להשאר מעודכן ולשמור על קשר זה נחמד ולא מזיק.

חוץ מזה שזה יכול גם להיות מאוד מועיל ביום מן הימים... כשנמשיך לשמור על קשר עם אנשים ופתאום מישהו יסדר לך עבודה, או יבטל לך דו"ח וכו'... פרוטקציה וקומבינה - זאת השיטה בארץ... לצערי.

פורסם

סביב ה-600 חברים.

כמובן שזה דפקתי אם אני אגיד שאני בקשר ישיר עם כולם, אבל רובם הם רוכבים, גייסתי בעיקר המון בתקופת ההפגנות של העלאת התעריפים לרכב דו-גלגלי כי פייסבוק נחשב ככלי אפקטיבי כדי לגייס אנשים להפגנה, אז הוספתי כמה שיותר ופירסמתי בסטטוס שלי... (חלקם אגב, הכרתי כבר בהפגנה).

בערך 300 מהאנשים הם רוכבים והשאר הם חברים קרובים/רחוקים/מפורסמים ועוד...

אני לא מתכוון לצמצם את הרשימה אך אני עוצר את הרשימה מלגדול בכך שאני מוסיף רק את האנשים שאני מכיר בלבד.

אגב, יש לי הרבה קבוצות שהצטרפתי אליהן בכל שהותי בפייסבוק, אני מתכוון להוריד את קבוצת "HWzone" מהרשימה תחילה. ;D

פורסם

זה בסדר, החברים שלך כבר יודעים שאתה הומו...

יש מצב אתה מסביר מה פלטת הרגע?

פורסם

תנסה להבין את דובי, הוא מתרגש כי גירש השבוע את החבר הכי טוב שלו

tumblr_ksihe8Uco91qzwkwdo1_500.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים