פורסם 2010 בינואר 1715 שנים ערב טוב,אני מתכוון, בזמן הקרוב, לרכוש את הסט רמקולים הזה בשביל מערכת הHTPC שלי ולצורך התקנת כל הסט תהיה דרישה גם להלביש את הרמקולים satelites הקדמיים והאחוריים על הקיר (גם החלל של הסלון בדיוק מחושב לזה אצלי).העניין הוא שאני גר בדירה שכורה והייתי רוצה להשאיר את הקיר עם כמה שפחות "נזק".לפי מה שראיתי ניתן רק להבריג אותם לקיר (אני מניח שמדובר על קידוח>דיבל>בורג) לכן העניין דיי מדאיג אותי.למישהו יש ניסיון/עצה/רעיון בקשר לזה?בתודה מראש,יבגני
פורסם 2010 בינואר 1715 שנים כל עוד אתה לא מתחרע על הקיר עם קונגו, חור של דיבל 8 מ"מ ניתן לסתימה שקופה (שאף אחד בכלל לא ידע שקדחו שם מתישהו) ב-15 דקות בדיוק.
פורסם 2010 בינואר 1815 שנים כל עוד אתה לא מתחרע על הקיר עם קונגו, חור של דיבל 8 מ"מ ניתן לסתימה שקופה (שאף אחד בכלל לא ידע שקדחו שם מתישהו) ב-15 דקות בדיוק.דיבל 6 מספיק לתליית הרמקולים, ולדברים כבדים הרבה יותר. מעבר לכך, כפי שנאמר, - קצת שכפטל וצבע, והקיר נראה כמו חדש.
פורסם 2010 בינואר 1815 שנים מחבר ultraircraft, מIQPC איפה שאני גם קונה את הרכיבים לHTPC. למה אתה שואל?
פורסם 2010 בינואר 1815 שנים יש לי את הZ5500, האחוריים תלויים באמצעות דיבלים קטנים וברגים.אפשר לסתום את זה עם טיפה גבס שאפשר להכין ב20 שניות ואפילו לא יראו הבדל [נבדק על חורים אחרים, ואין שום הבדל].
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.