עבור לתוכן

צריך עזרה לגבי קניית מחשב נייד עד 4500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מחשב נייד למטרת אינטרנט מוזיקה סרטים ומידי פעם גם משחקים וגם שיתחבר לי לlcd...

אני מתלבט בין כמה דגמים:

sell vostro 1015

Asus UL20A

Asus UL50Ag

בעיקרון אני רוצה לדעת איזה מחשב הכי טוב בניהים עם המעבד שלהם חזק ויוכל לעמוד בסטנדרטים שאני צריך ואם יש למישהו הצעה למחשב אחר היא גם תתקבל בברכה..התקציב שלי עד 4500..

תודה מראש

פורסם

נא להכניס את התקציב לכותרת.

לא ברור למה דווקא בין אלה אתה מתלבט. בכל מקרה, אני לא מכיר דגם שנקרא Vostro 1025. יש 1015 ויש 1520. לאף אחד מהם אין HDMI לחיבור לטלוויזיית LCD, אם זה חשוב לך.

גם ל-UL20A אין HDMI. כאן בכלל מדובר במחשב נייד קטן וקל, קטגוריה שונה לחלוטין מהאחרים.

למשחקים כבדים אף אחד לא מספיק, בגלל כרטיס מסך חלש יחסית. השאלה היא באילו משחקים מדובר.

פורסם

מוצע לך להתלבט שוב בין סוגי המחשבים הניידים. פשוט תעשה לך טבלת העדפות (איזה חברה, איזה תכונות, איזה מסך, משקל, אחריות)

והכי חשוב עד כמה אתה מתוקצב לקניה הזו.

שים לב שהמחשבים האולטרה-חדשים שיוצאים בימים אלה, באים עם אפשרות חיבור אלחוטי למסך גדול (HD) וחוסכים בקנית סטרימר בעצם, ועוד מלא תכונות נחמדות...

בקיצור, תחשוב שוב :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

בעיקרון אני לא מבין כל כך במחשבים ניידים זה המחשב נייד הראשון שאני קוונה בגלל זה שלחתי הודעה כדי להתייעץ איתכם..

התכוונתי ךvostro 1015

איזה מחשבים טובים אתם יכולים להציע לי עם התנאים שרשמתי הגודל לא משנה..עד מחיר של 4500

פורסם

Lenovo SL510, DELL Studio כלשהו, HP DV6... לא חסרים דגמים...

בגדול הדרישות סטנדרטיות למדי, בלי מיקוד נוסף אין משהו מיוחד שאפשר להמליץ עליו.

פורסם
  • מחבר

כי בגדול זה מה שאני צריך מעבד חזק כרטיס מסך טוב שיריץ לי משחקים חדשים ושאני יוכל לחבר אותו לlcd..

אני צריך שמות של דגמים מומלצים..

פורסם

קיבלת שמות דגמים מומלצים.

אגב, שכחת מזה בתגובה הקודמת, אז תזכורת:

נא להכניס את התקציב לכותרת.

פורסם
  • מחבר

לא אהבתי כל כך את הדגמים אפשר עוד כמה דגמים?!

פורסם

כשתחליט שאתה רוצה להתייחס לכללי הפורום, כפי שביקשתי פעמיים, תפנה אליי בהודעה פרטית, ואפתח את הדיון מחדש.

פורסם
  • מחבר

ערכתי את הכותרת עכשיו אתם יכולים להביא לי דגמים נוספים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים