עבור לתוכן

הצילו! PS3 דק 250 ג'יגה שבק חיים!! מה עושים? :(

Featured Replies

פורסם

שלום חברים!

יש ברשותי מכשיר PS3 Slim 250 GB שרכשתי בלונדון בחנות שנקראת GAME (אתר: game.co.uk) לפני פחות מחודש אני מעריך.

המכשיר עבד ממש טוב והכל היה נפלא עד ש......... חזרתי היום הביתה וכשניסיתי להפעיל את הקונסולה גיליתי שהמכונה מסרבת להדלק ואף אחד מהנורות לא דולקות וזה בעצם הפך לחתיכת מתכת שלא עושה כלום! :(

בדקתי שהכבל מחובר כמו שצריך, בדקתי שהשטקר תקין, נתתי למכונה לנוח כמה דקות וניסיתי לחבר עוד פעם... שום דבר! אגב כשאני מחבר את הכבל שומעים מן רעש כזה כמו של מישהו לועס פופקורן בצורה מאוד רעשנית וכן, ניסיתי להחליף גם כבל אבל זה לא עזר.

בקיצור חברים! מה אני אמור לעשות עכשיו? אם אתם לא מכירים שיטת פלא לתקן את זה מגיעה לי תמיכה מסוני וכל זה או שאכלתי אותה? זו בכלל תופעה נפוצה?

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה.

בגדול - אחריות מסוני יש לך - באנגליה.

בארץ יש יבואן - לא נציגות רשמית - והיבואן לא חייב לך אחריות ולא כלום , מה גם שהאחריות על המכשיר היא לא בינלאומית.

אפשר לקחת למעבדה (VGS או מדיה גיים לדוגמא) ולקוות לטוב.

פורסם

תבדוק עלויות משלוח ותראה אם כדאי לשלח להם את המכשיר.

פורסם

Einav גם אני פעם ראשונה שומע על זה בPS3

ליביו ישפאר מציגה את עצמה ככה לפני הכניסה לאתר שלהם

ישפאר הום טק הינה חברת השיווק המורשית באופן בלעדי על ידי ענק האלקטרוניקה העולמי סוני, להפצת מוצרי צריכה בישראל.

ושים לב לזה בתוך האתר -

חברת ישפאר, הנציגה הרשמית והבלעדית של סוני בישראל ב-47 השנים האחרונות, מובילה לאורך תקופה זו את תחום מוצרי החשמל והאלקטרוניקה בארץ. ישפאר משווקת מגוון מכשירי האלקטרוניקה מתקדמים מבית סוני, קונצרן האלקטרוניקה מיפן שחרת את דיגלו, מצוינות בכול הקשור לפיתוח, חדשנות ועיצוב ואיכות של מוצרי אלקטרוניקה מתקדמים.

http://www.isfar.co.il/Index.asp?CategoryID=511&ArticleID=1584

זה שמצד אחד הם כותבים נציגה רישמית ומצד שני לא עושים את אותם דברים שסוני עושה בארצות הברית ויפן זה כבר עניין אחר

בכל מקרה Einav בגלל דברים כאלו ואחרים אני ממליץ לאנשים לקנות קונסולות יקרות יחסית בארץ

בסופו של דבר הרבה חנויות נותנות אחריות לשנה בין אם היא אפורה ובין אם היא רישמית

בנוסף אני ממליץ לקנות מחנות שיש לה גם שרות תיקונים פנימי כי ככה יודעים שיש להם מעבדה ובמקרה והיבואן\ספק \וכו לא יהיה מוכן לקחת אליו תיקון\החלפה

בתקופת האחריות -חנות אם מעבדה בכל זאת תוכל לעזור ללקוח ולא להפליץ לו תרוצים כדי לא להפסיד כסף (ישראל מה לעשות )

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות עד עתה :silly:

דיברתי בינתיים עם הנציגות של ישפאר שכבר מסרו לי שמבחינתם אין לי אחריות ומסרו ש"דמי בדיקה" הם 300 ש"ח שבמידה ואחליט לתקן יהיו חלק מהתשלום לתיקון... אבל עדיין 300 ש"ח לפח בקיצור.

בקיצור מאחר וישפאר לא מכירים באחריות שלי ממילא עדיף כבר ללכת למעבדה פרטית לדעתי.

אני לא בקיא מאוד בחוקי הפורום אבל במידה וזה אפשרי אני מאוד אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מעבדה פרטית אמינה שלא תשחט אותי במחיר ומתעסקת בתיקון קונסולות, אני באזור ירושלים אבל מן הסתם מוכן ליסוע בשביל התיקון.

דיברתי עם בחור מחנות עם מעבדה שנקאת MediaPlay בראשל"צ והם נשמעים לי על הכיפאק, למישהו יש ניסיון עם החבר'ה האלה?

פורסם

קרירין - כל עוד לא קוראים להם סוני ישראל - הם נציגות / יבואן - הם לא סוני ישראל, הם נציגות / יבואן / משווק מורשה או איך שלא בא לך לקרא להם.

הם לא מחויבים לשום דבר של החברה הראשית וסוני היא לא החברה האם שלהם.

לגבי ישפאר - תחסוך את הכסף - המעבדה שלהם בארץ עושה - כלום.

אין לה חלקי חילוף במחסן (אלא אם המצב הישתנה) והפתרון שלהם זה תיקון בחו"ל ללא התחייבות לעלות.

נתתי לך 2 מקומות שבוודאות יש להם מעבדות מעולות מניסיון - את המדיה פליי אלו אני לא מכיר.

ליביו

פורסם
  • מחבר

חבר'ה וביחוד liviur מאוד עזרתם לי תודה רבה!! :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

בהצלחה - נשמח לשמוע מה תוקן.

נשמע בגדול כמו בעית אספקת חשמל אבל אין לדעת.

ליביו

פורסם

לדעתי לפני כל הבלאגן, תנסה להחליף שנאי עם PS3 Slim אחר לצורך בדיקה.

פורסם
לגבי ישפאר - תחסוך את הכסף

ליביו זאת בת תבדוק בסימן

עינב

א-אפשר לכתוב את הכינוי בעברית באתר הזה -אם גם ככה את לא משתמשת בכינוי

2-אני מתקן בעיות קונסולות שלי באנגויסטיק כפר סבא ועד היום הם עשו לי עבודה טובה

הבעיה וזה בכללי בקונסולות בארץ זה המחירים הקונסולות עצמם במחיר גבוה וככה גם התיקונים

אבל להגיד לך שבדיקה עולה 300 שקל בלי שום מחיר מקסימום לתיקון זה לטעמי מקומם

אפשר לעשות בדיקה ראשונית ולהגיד בערך עלויות -גם ככה אם זאת בעיה יקרה מידי לתיקון עדיף כבר לקנות חדש או משומש במקום לתקן

ואם הבעיה קלה יחסית את רובם אפשר לגלות יחסית מהר בקונסולות פשוט כי הן מורכבות הכל OB (הכל מולחם ללוח אם )

ואם מערכת הפעלה פשוטה יחסית ככה שלטכנאי אין התעסקויות גדולות מידי

יש דברים שאפשר לתקן ויש כאלו שלא וזהו ואת הרוב אפשר לגלות תוך כמה דקות

בחלק מהבעיות המערכת הפעלה יודעת מה "להגיד לטכנאי" ככה שזה אופך את העניין אפילו ליותר קל

פורסם

בדקת שכול הכבלים מחוברים טוב?

פורסם

לדעתי לפני כל הבלאגן, תנסה להחליף שנאי עם PS3 Slim אחר לצורך בדיקה.

בלי להעליב אבל ראית פעם PS3?

אתה מודע לכך שהשנאי הוא פנימי וצריך לפרק חצי PS3 כדי להוציא אותו כן? (גם בסלים)

ועל הדרך תמליצו לו גם לבדוק את הכפתור מאחורה שדלוקה הקונסולה באמת...

ליביו

פורסם

;D

פורסם
  • מחבר

קודם כל הבהרה אני גבר... המשתמש הזה נפתח בתור בדיחה כשהייתי משתמש הרבה בפורום הזה לפני יותר מחמש שנים.

לגבי הפלייסטיישן! אז ככה! החלטתי לפתוח את הקונסולה ואכן עשיתי זאת, ממש לא היה קשה ואפילו לא קראתי שום מדריך.... ניתקתי את הספק כוח מלוח האם ומשאר החיבורים שלו ולאחר מספר דקות החזרתי חזרה. הרכבתי מחדש את הקונסולה כמו שצריך והמכשיר עובד מצויין מאז.

לעניות דעתי הבעיה נוצרה כתוצאה מאיזשהו קצר במערכת החשמל של המכשיר, ברגע שניתקתי את ספק הכוח וחיברתי מחדש הכל הסתדר.

היה קורה לי אותו דבר עם PC בזמנו... מכירים את זה שהמחשב נכבה ומסרב להדלק עוד פעם? ואז כשמנתקים אותו מהחשמל ומחברים רק אחרי כמה דקות הוא פתאום עובד? אותו דבר פה.

יאללה חברים שיחקתם אותה.

פורסם

כל הכבוד בנאדם, סחתיין על התושייה :xyxthumbs:

בלי להעליב אבל ראית פעם PS3?

אתה מודע לכך שהשנאי הוא פנימי וצריך לפרק חצי PS3 כדי להוציא אותו כן? (גם בסלים)

ועל הדרך תמליצו לו גם לבדוק את הכפתור מאחורה שדלוקה הקונסולה באמת...

ליביו

I was right after all

:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים