פורסם 2010 בינואר 1615 שנים אני קניתי אותו... אני מאכיל אותו... אני משחק איתו והוא לא מפסיק לקלל אותי קניתי אותו מחבר לפני כמה חודשים, ואני לא יודע מה קורה בבית שלהם, אבל התוכי לא מפסיק לקלל... זה היה מצחיק עד שהוא הזכיר לסבתא שלי ( בת 75 ) במה אמא שלה ( שמתה כבר ) עובדת... אני מנסה לדבר איתו יפה אבל אני מתחיל לפזול לשים אותו בטוסטר... רעיונות משהו ?
פורסם 2010 בינואר 1715 שנים ^ הלו הלו אני שמתי עין על התוכי הזה לפניך, לך תקנה איזה ערנב או משהו במקום!
פורסם 2010 בינואר 1715 שנים אין לך מה לעשות בנידון, מה שהוא למד הוא כבר לא ישכח, מה שאתה יכול לנסות זה לנסות ללמד אותו דברים אחרים בתיקווה שהוא ישתמש בהם...אבל קודם אני חושב שאתם צריכים לעבוד על המערכת יחסים שלכם, אם הוא לא יסמוך עליך אין לך סיכויי ללמד אותו כלום.אולי כידאי לך ללכת למשהו שמגדל תוכים כאלה ולהתייעץ איתו, אני בטוח שתמצא שם את כל התשובות שאתה רוצה.בנימה אחרת זה דווקא דיי מגניב, אני מסכים עם החבר'ה ;D
פורסם 2010 בינואר 1715 שנים שמע תכלס זה נשמע מבאס רצח בבבקשההההה תעלה וידאו! ובאמת לך לאיזה חנות שמתמחה בתוכים ותשאל אותם מה לעשות לא מניח שיש פה מישהו מיקצועי בקטע
פורסם 2010 בינואר 1715 שנים קח אותו לפסיכולוג,או תגיד לו שאם לא יפסיק,אתה תקשור אותו לעץ בגינה,או תקנה קנר ושים מולו,מי יודע אוליי יתחיל לשיר
פורסם 2010 בינואר 1715 שנים וואי איך בא לי תוכי ג'קו שמקלל, בכמה אתה מוכר? דרך אגב תעלה וידאו שלו מה שהם מציעים אני מכפיל. תוכי להיט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.