עבור לתוכן

מי הכי מומלצת היום מבין הספקיות והתשתית?

Featured Replies

פורסם

אני לא ממש מבין ברשתות...התחום החלש שלי...ואני מקוה שאני לא אפדח תצמי...

אני יודע שאנחנו על תשתית הוט וספקית נטוויז'ן...עם ראוטר של D-link ועם מודם של טיראיון...

יש הרבה בעיות איתם, היו עם טורנטים ובכללי עם חיבור לרשת.

אם ההתחייבות שלי מסתיימת לאחת מהן או לשתיהן, מה הכי מומלץ היום בתור שילוב?

אני כרגע על 3 מגה אאל"ט...יש חבילות מומלצות? ואני גם עם כבלים של הוט בלי ממיר [איך זה עובד :silly:] וטלפון של הוט.

את הכבלים ביטלנו אבל הם לא באו לנתק...

אם זה מתאים לכללי בבקשה תעבירו...

פורסם

אתה חייב להפסיק עם הנקודות.

תתחיל קודם כל מלהחליף את המודם שלך למשהו אחר חוץ מטריון.

פורסם

אתה חייב להפסיק עם הנקודות.

תתחיל קודם כל מהלחליף את המודם שלך למשהו אחר חוץ מטריון.

מחזק,

למודם טריון יש בעייה בעבודה עם ראוטרים.

פורסם
  • מחבר

חח זאת בעיה אצלי הנקודות האלה. אני אפילו מחפש ככה דברים בגוגל בטעות

אני אמור לדבר עם מישהו לגבי החלפת מודם? או ללכת לקנות בלי להודיע לאף חברה?

עד היום הוא עבד סבבה. הבעיות התחילו ממש בזמן האחרון, בזמן שכולם התחילו להתלונן על בעיות.

בכ"ז מה החברות המומלצות היום לספקית ותשתית?

פורסם

זה ציוד בהשאלה מהוט שאתה אמור לקבל ללא תשלום כל עוד אתה מנוי שלהם.

אני לא יודע מה נוהל ההחלפה אצלם אז פשוט תרים אליהם טלפון ותבדוק.

פורסם

בכל אופן אני ממליץ לך על בזק בינלאומי או אורנג' או אקספון הם אחלה של ספקים ולגבי המודם עדיף שתחליף למוטורולה שהוא היציב מבין כולם.

פורסם

אם אינני טועה אתה יכול אפילו לדרוש מודם אחר

בלי שום סיבה

אצל הוט לפחות

בבזק זה סיפור שמצריך הוכחה שהמודם לא תקין

פורסם

אם תצליח להחליף מודם אתה גאון.

גם אחרי פניה למנכ"ל וחזרה של מנהלת פניות מנכ"ל (חצי מ"מ לפניה כתב תביעה) , הם פיצו אותי כספית ופתרו את בעיית היציבות והניתוקים ע"י החלפת המרכזת בבנין + כל התשתית הקיימת אצלי בבית ועדיין סירבו להחליף את המודם בטענה שהוא תקין.

HOT זאת חברה בלי בושה והעיקר בלי רצון להבין. לפחות למדו לפצות.

בבזק הרבה יותר קל להחליף מודם. מניסיון.

פורסם

happend to me too

פורסם

ופתרו את בעיית היציבות והניתוקים ע"י החלפת המרכזת בבנין + כל התשתית הקיימת אצלי בבית ועדיין סירבו להחליף את המודם בטענה שהוא תקין.

אם הבעיה נפתרה, ואתה עדיין עם אותו מודם, אז לא נראה לי שזה הם שמתקשים להבין... :nixweiss:

פורסם

במצב של ניתוקי תקשורת ואחרי החלפת כל הפלאגים והחיבורים בתוך הבית בנוסף להחלפת SMARTBOX לחדש ע"מ לשלול תקלה הדבר הנכון לעשות לפני החלפת מרכזת יקרה ותשתית בניין היא החלפת מודם ע"מ לשלול תקלה.

אבל מה, לHOT יש כוחות טלפטיים ומיסטיים מיוחדים וגם הבנה מערכתית ענפה עד כדי כך שהם יחליפו תשתית בכמה אלפי שקלים ורק אח"כ יחשבו על המודם.

מי כאן מטומטם?

פורסם

להתרחק מבינלאומי ולא להתקרב ( גם מברק, 012 ושאר הזבל)

אני ממליץ על אורנג' או אקספון. מנסיון.

פורסם

אם הבעיה שלך היא רק בטורנטים מדובר בגלישה לחול/חסימת פורטים, תכנס לאחד מספקיות האינטרנט הישראליות ותעשה בדיקת מהירות, אם שם זה בסדר אז זה לא קשור לראוטר אלא לבעיות טכניות והגבלות של הספקית עצמה

אצל בזק בינלאומי הפס לחול הרבה יותר רחב משל שאר הספקיות אבל באותה מידה גם כמות הלקוחות שלהם היא אסטרונומית ככה שזה מתקזז

הכל עניין של קינפוג יוזר,

התקשרתי לפני חודשיים והראתי לנציגה את הבעיה שחור על גבי לבן ופתאום מישהו קינפג לי את היוזר וכבר חודשיים שאני מוריד על מקסימום גם עם 10 סידרים בשעות העומס

בבזק בינלאומי יותר מתחשבים בך אם אתה יודע מה אתה אומר, אם אתה סתם מתקשר ואומר איטי לי יסבנו אותך, בכל הספקיות.

בכל מה שקשור לגלישה לחו"ל אצל כולם אותו חרא, בנוגע לטורנטים דע לך ש012 חסמה פורטים מסוימים כדי להגביל אותך, נטויז'ן מגבילה את התעבורה שלך ובזק בינלאומי בסדר נכון לעכשיו, אלה הספקיות היחידות שהייתי אצלן, יכול להיות שכמו שאמרו פה גם אקספון ואורנג' לא מגבילות

בתור אחד שהיה מוריד פעם בשבוע גיבויים משרת בחו"ל , הייתה לי את האינדיקציה הכי טובה שאפשר כדי לדעת מי באמת מגביל אותי לחו"ל או לא.

פורסם

ופתאום מישהו קינפג לי את היוזר

אם אתה סתם מתקשר ואומר איטי לי יסבנו אותך,

משעשע פלוס... :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים