עבור לתוכן

המלצה ללפטופ עסקי לצורך עבודה ולימודים בסגנון X301 ללא הגבלת תקציב

Featured Replies

פורסם

* מטרות המחשב? המחשב למטרות עבודה ולימודים - חייב להיות מעבד חזק Core2.

* גודל המסך? 13~14 אינץ - שיהיה כמה שיותר נייד

* משקל רצוי? גם כאן משקל של 2 קילו כולל מטען המקסימום

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך - עכשיו קראתי על X301 ו-T400S שהזמנים מאכזבים :(

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אני אשמח ליציאת HDMI, אך DVI גם אפשרי.

* בלוטות? כמובן

* גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 גיגה? רצוי SSD

* צורב DVD? לא קריטי - משקל עודף

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי על X301 ו-T400S אך חשוב לי זמן סוללה ארוך ואשמח לטיפים.

* דרישה נוספת שחובה בשבילי - מודם סלולרי מובנה.

תודה רבה חברים!

עריכה: שכחתי לציין שחובה כמובן לרכוש את המחשב בארץ בגלל השתתפות של העלות שלו מהעבודה. - T400S יש בארץ?

פורסם

T400S קיים בארץ - אם כי יצא דגם חדש T410S אולי שווה לך לבדוק אותו גם

בכל מקרה המחיר ממש לא זול

אם אתה רוצה להתפנק (וכמו שציינת אין הגבלת תקציב) יש דגם שכולל multi touch

בכל מקרה אני גם נמצא במצב שלך (רק אצלי התקציב מוגבל) אני כבר חודש + מחפש נייד ואני לא ממש סגור

בטח שעכשיו אחרי שהתערוכה (CES ) נסגרה יצאו דיי הרבה דגמים לשוק אבל אין עליהם איזה REVIEW טוב

שנוכל לראות יתרונות / חסרונות

פורסם

אכן זמני הסוללה של ה X301 וה T400s מאכזבים - 3 שעות עבודה ב X301 , שלוש וחצי שעות עבודה ב T400s

המעבד ב-301 קצת איטי ומאכזב, ב 400s לעומת זאת - מעבד מהיר מאוד !

פורסם
  • מחבר

לא מצאתי בשום מקום בארץ T410S.

האם המחשבים מגיעים עם מודם סלולרי מובנה?

פורסם

את ה T400S מצאתי בארץ 410S עדיין לא מצאתי אבל לדעתי זה עיניין של ימים עד שניתן יהיה להזמין

פורסם

בעקבות יציאת הדגם החדש - T410s , קיבלתי הודעה מחבר שגר בארה"ב, שהוא משדרג את שני המחשבים ה"ישנים" - אחד X301 והשני T400s.

המשמעות היא, שאני אקח את אחד המחשבים תמורת קצת פחות מעלותו בארה"ב, ואת השני אעזור לו למכור בארץ.

אני נוטה לכיוון ה X301, למרות נחיתות בביצועי מעבד (ב-90% מהזמן לא אשתמש אפילו ב 10% מכוח העיבוד בכל מקרה) ובזמן הסוללה (שלוש שעות לעומת שלוש וחצי - לא נורא). אני מוכן לקבל את החסרונות האלו תמורת 300 גרם חסכון במשקל ומסך 13" שאני מעדיף ע"פ 14.

רק דבר אחד יכול לשנות את ההחלטה שלי, ופה אני מנצל את השרשור הנ"ל כדי להיעזר בכם :

האם לנובו צפויה לעדכן או להוציא בקרוב דגם חדש שיחליף את ה X301 ?

אני יודע שלנובו עדיין לא הכריזה על יורש באופן רשמי, אבל בדר"כ כשמתחילות שמועות בפורומים המתמחים - הן מתבררות בסוף כבעלות בסיס.

האם מישהו שמע / קרא ?

פורסם

יש דגם שלא אמור להחליף את ה X301 אבל הכל זאת הוא נקרא Lenovo Edge

הוא שייך לסידרת ה thinkPad אבל בעיצוב קצת שונה

מדובר על ה thinkPad הראשון שאפשר לקנות עם מעבד AMD למרות שיש גם את האופציה של INTEL

גודל מסך 13.3 בסך הכל הוא נראה לא רע אם כי המעבד שלו חלש יחסית ראיתי אותו בארץ במחיר 4600 שקל

החסרון שאני מוצא עכשיו שאי אפשר לשנות לו את המפרט זה מפרט קבוע.

בעתיד (באתר של לנובו כתוב 2q 2010 - שאני מניח שזה ברבע השני של השנה) יצאו שני דגמים נוספים 14 אינץ ו 15.6 אינץ

ואת המפרטים שלהם כבר ניתן יהיה לשנות (מעבד וכו וכו)

http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/catalog.workflow:category.details?current-catalog-id=12F0696583E04D86B9B79B0FEC01C087&current-category-id=9F4D9F1B85C24267B579D9A60A9BDD25

פורסם

אכן, ה Edge עושה רושם טוב... אבל לא מצויין. כפי שרשמת, הוא לא מחליף את ה X301 אלא נמכר לצידו. יש לו מסך מבריק 16:9 1366x768 והחומרים מהם הוא בנוי שונים לגמרי מסדרת ה X. למעשה, אני מתפלא בכלל שהוא בקטגורית ה thinkpad ולא ב ideapad ... שיקולי שיווק של לנובו.

פורסם

בתור אחד שמבקר באותם "פורומים מתמחים", לא שמעתי דבר על יורש לX301. למעשה ייתכן שלא יהיה יורש בכלל, כי הT400S די תופס את הנישה שלו, ולרוב האנשים יהיה עדיף (ההבדל במשקל לא כה גדול, וממילא מדובר במחשב בין הקלים בקטגוריה שלו, לעומת מספר יתרונות כגון מסך גדול יותר, תמיכה בתחנת עגינה, חיבור ESATA).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים