עבור לתוכן

שלום! האם לניידים של hp בחול יש אחריות בין לאומית?

Featured Replies

פורסם

האם האחריות של hp היא בין לאומית..

קניתי מחשב מחו"ל ואני רוצה לשלוח אותו לבדיקה במעבדת hp כאן בארץ..

השאלה אם זה תופס?

פורסם
  • מחבר

אנשים ראבק זה כולה הודעה אחת ובזה נסגר כל העניין מה הקטע שנכנסים לראות את המודעה ולא עונים ...סליחה על ההקפצה..

אבל הפורום הזה הפך להיות פורום של הרבה סמני שאלה להרבה אנשים..תמיד שרואים הקפצה המנהלים ישר נכנסים ויכולים לרשום דיון שלם שעברת על חוקי הפורום אבל שזה מגיע לשאלה קטנה לא מגיבים

אז וואלה אחים תעשו מאמץ קטן לא יותר מזה..

פורסם

אנשים ראבק זה כולה הודעה אחת ובזה נסגר כל העניין מה הקטע שנכנסים לראות את המודעה ולא עונים ...סליחה על ההקפצה..

אבל הפורום הזה הפך להיות פורום של הרבה סמני שאלה להרבה אנשים..תמיד שרואים הקפצה המנהלים ישר נכנסים ויכולים לרשום דיון שלם שעברת על חוקי הפורום אבל שזה מגיע לשאלה קטנה לא מגיבים

אז וואלה אחים תעשו מאמץ קטן לא יותר מזה..

ברכותיי, זכית באזהרה הראשונה שלך. :xyxthumbs:

אתה מודע היטב לחוקי ההקפצות, ובכל זאת בוחר להפר אותם, כלומר מפגין זלזול מוחלט בפורום שבו אתה בא לבקש עזרה. זכית באזהרה ביושר.

פורסם

ברכותיי, זכית באזהרה הראשונה שלך. :xyxthumbs:

אתה מודע היטב לחוקי ההקפצות, ובכל זאת בוחר להפר אותם, כלומר מפגין זלזול מוחלט בפורום שבו אתה בא לבקש עזרה. זכית באזהרה ביושר.

היית מודע היטב לסיבה המדויקת שבא הוא בחר "להפר" את "החוקים";ובכל זאת בחרת להתנהג בדיוק כשם שהוא רמז בהודעה שלו שתתנהג.קבל ח"ח על עבודה מקצועית.

אני אשאיר את הפירוש למילים שלי לך,מנהל יקר.הנה המשפט שראוי שתקרא(לפחות 20 פעם - כדי שיכנס טוב?):

לפותח הדיון,אני מצטער בשם מישהו מסויים שהוא שכח גם לעזור לך.אני לא מבין הרבה בנושא הספציפי הזה אבל אני אוכל לומר לך שכשאתה מזמין את המחשב באינטרנט יש לך את המידע המדיוק אם האחריות היא ביןלאומית או לא(בד"כ המידע נמצא בסוף הדף ליד האפשרויות להרחבת האחריות ליותר שנים).

הפעם אמא לא תוכל להגיד לי שלא הייתי מאופק ובוגר מספיק עם אנשים !!

פורסם

לאחר שעשיתי ברור די מעמיק בעניין (למרות שתמיד יש הפתעות), אנסה לספק תשובה.

העיקרון, למחשבים העסקייםשל HP יש אחריות של שנה בינלאומית. יש כאלה שמציעים יותר כמו דל ולנובו אבל באחריות חשוב לבדוק כמה דברים:

א. האם האחריות היא רק חלקים או חלקים ועבודה (שלא יכניסו לך את החלקים בעבודה)

ב. במקרה של DELL וHP חשוב לחשוב באילו מדינות אתה רוצה אחריות ולהתקשר לסניפים המקומיים שם ולשאול. כעיקרון בHP יש תמיכה במחשב רק אם אותו דגם בדיוק נמכר באותה מדינה. בDELL מניסיוני המר מחשבים אירופאיים (מאירלנד) אינם נתמכים בצפון אמריקה

ג. אם חשובה לך האחריות הבינלאומית, שקול להשקיע טיפה יותר ולקנות מחשב מהדגמים העסקיים. הללו באים עם אחריות ליום העסקים הבא (NBD) עם איסוף והחזרה גם בחו"ל. רק שתדע שהרחבת אחריות בחו"ל היא לעתים עסק יקר שיכול לנוע בין 300 לאלף שקלים בשביל הרחבה לשלוש שנים.

מקווה שזה סיפק לך קצת תשובות

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה ושחלק הבינו את הכוונות שלי..erezme תודה לך

קיבלתי את האזהרה בידיעה שלפחות הצלחתי לעביר משהו ואת האמת? קיבלתי אותה בכיף..

אז שוב פעם תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים