פורסם 2010 בינואר 1615 שנים אני מעוניין להזמין לי חיקוי לדרמן קטן כזה עם מברג ופלייר וסכין קטנה לתיקונים וכאלה וראיתי כל מיני דגמים נחמדים שעולים בסביבות ה-10 דולר באייביי (כמובן שלא מקוריים).חשבתי על להזמין לי אחד כזה כי הם נורא זולים ורציתי לדעת לפניי ההזמנה האם בכלל "שווה להסיתכן" או שהם יתקעו במכס בוודאות כי זה "כלי נשק" (סכין).למישהו יצא להזמין דברים שהם תחת קטגוריה של "נשק" ויודע האם הם עוברים בקלות או שלעזוב את הסיבוך ולקנות כבר בארץ?
פורסם 2010 בינואר 1615 שנים לחבר שלי שלחו לדרמן שלא ניתקע במכסאם אני לא טועה הוא היה עטוף בג'ינס והחבילה נישלחה כמתנה.אבל אנילא חושב שיעשו בעיות , אחרי הכל- YOU CAN BEAT SOMEONE TO DEATH WITH A NEW YORK TIMES MAGAZINE
פורסם 2010 בינואר 1615 שנים אחרי הכל- YOU CAN BEAT SOMEONE TO DEATH WITH A NEW YORK TIMES MAGAZINE spoon, with a spoon.
פורסם 2010 בינואר 1715 שנים אמר אמר. חפש טוב.בכל מקרה, אני מתעלק קצת על הנושא - אני מעוניין לקנות לדרמן אמיתי, את ה-Surge, בסביבות 60$ עולה.מישהו יודע כמה מכס גונבים על פליירים ואולרים או איך שהם לא רוצים לקרוא לדבר הזה?אגב, האחריות של לדרמן היא גלובלית? משמע אני אקבל שירות אם אצטרך מהיבואן המקומי?
פורסם 2010 בינואר 1715 שנים מחבר חבר'ה, בבקשה לא לסטות מהנושא העיקרי! אני לא רוצה להזמין ולדעת שזה יגיע ולא שזה כמעט בטוח יתקע במכס.. נ.ב- מי זה ג'ורג' קרלין? ???
פורסם 2010 בינואר 1715 שנים חבר'ה, בבקשה לא לסטות מהנושא העיקרי! אני לא רוצה להזמין ולדעת שזה יגיע ולא שזה כמעט בטוח יתקע במכס.. נ.ב- מי זה ג'ורג' קרלין? ??? http://www.youtube.com/results?search_query=george+carlin&search_type=&aq=f הבנת אנגלית מדוברת מהר חובה. בכל מקרה שאלתי, הוא אמר שהוא לא שילם כלום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.