פורסם 2010 בינואר 1515 שנים שלום שאני נכנס להתקנה של מייפל סטורי גרסה v80 מופיעה לי כזה: http://www.siz.co.il/my.php?i=znjyz1mzkwdy.jpg אם תרצו את התמונה: תלחצו על הקישור ותראו את התמונה.. מה עושים? אפשר הסבר מלא בבקשה? תודה רבה!
פורסם 2010 בינואר 1715 שנים メサ ו-Solid_snake בחיי שהתאפקתי ובסוף החלטתי לא לתת לכם אזהרה.מי אתם בכלל שתשפטו אותו במה הוא רוצה לשחק ובמקום לעזור תספימו את הדיון?!אבירם, בפשטות ההערה שאתה מקבל מצביעה על כך שיש לך קובץ התקנה פגום.תוריד מחדש את ההתקנה ולפני שאתה ניגש אליה- תמחק את תיקיית המשחק שלא ישארו קבצים ישנים.
פורסם 2010 בינואר 1715 שנים メサ הוא דווקא הציע לו לאן לפנות .פה אין אף אחד שמשחק במשחק הזה ובFXP יש הרבה שמשחקים , אז שם יכולים לעזור לו יותר .
פורסם 2010 בינואר 2015 שנים מחבר שלום היום התעדכנה הגרסה החדשה של v81 וזה התעדכן לי במחשב ומופיעה לי הבעיה הבאה: מה עושים במקרה כזה? איך אני מתקן? תודה רבה! ויש לי ויסטה... הגרסה v80 עבדה אצלי מצויין.
פורסם 2010 בינואר 2015 שנים לפי גוגל, זו בעיה שנוצרת בגלל התנגשות עם האנטיוירוס.תנסה לנטרל אותו ואז להפעיל את המשחק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.