עבור לתוכן

זקוק לנטבוק - 2000 שקל, למוזיקה וסרטים, צריך קיש&#14

Featured Replies

פורסם

הסיפור הרגיל. הגעתי לצבא, צריך עם מה להעביר את הזמן, ומשם הדרך למחשב נייד קצרה :). אני צריך נטבוק, מסך 10 אינצ', רזולוציה כמה שיותר גבוהה, לא מבריק (אני שונא מסכים מבריקים), מקלדת כמה שיותר נוחה (מה שאומר - 100%), רצוי שני ג'יגה של RAM, מעבד חד ליבה יספיק לי לדעתי, כנ"ל XP... בקיצור, אני צריך נייד מולטימדיה שיחובר לאוזניות. אני לא רוצה לקנות אותו מחו"ל. קשיח כמה שיותר גדול. בנוסף, קישוריות דור שלישי תהיה מאוד שימושית, מכיוון שבמוצב לא יהיה WiFI. שמעתי שיש כבר ניידים עם זה.

צריך סוללה כמה שיותר ארוכה. שישה תאים בדרך כלל תספיק.

בלי קשר, זה אפשרי לחבר את הנייד למחשב נייח ככה שיראה את הקשיח שלו ואני אוכל להעביר ביניהם קבצים?

פורסם

אין הרבה אופציות למה שאתה מבקש.. נטבוק עם מסך לא מבריק זה עוף נדיר מאוד

עד היום ראיתי בארץ רק דגם אחד כזה של HP

http://www.gamaoffice.co.il/products/153770

קח בחשבון שבשביל לקבל את זה אתה מוותר על כל השוק בערך שזה אומר גם אופציות טובות יותר.

פורסם
  • מחבר

קשה לי לוותר על כל הדרישות בשביל מסך לא מבריק... אם מסירים את הדרישה הזאת (שכחתי לציין עוד כמה), זה נותן עוד אופציות?

פורסם

ללנובו היו דגמים של ה-S10 עם מסך מאט. לא יודע איך הוא מתאים לדרישות האחרות, והאם הדגמים הספציפיים האלה עדיין זמינים. מבחינת רזולוציה, הוא רק 1024X600, שזה לא מספיק לדעתי לעבודה רצינית (עכשיו אני על 1024X768 וזה מספיק בקושי...)

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון לכתוב דברים על הנייד הזה, ולכן צריך מסך רחב. אני אסתדר עם רזולוציה נמוכה. מי מביא את לנובו לארץ?

פורסם

חיון אם אני זוכר נכון.. ללנובו ואסוס יש לפטופים עם מסך 12 אינצ' ומקלדת בגודל מלא שיהיה הרבה יותר נוחות עבורך לדעתי

האסוס יקר בהרבה ועולה 2750 שח, והלנובו דיי נופל בתקציב שלך :

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735980

קח בחשבון שלשניהם יש רק ג'יגה אחד של זיכרון, אבל יש אפשרות שדרוג בעוד 100 שקל..

פורסם
  • מחבר

אין אזכור ללנובו באתר שלהם... 12 אינצ' יבטיח לי מקלדת נוחה? ועל איזה ASUS אתה מדבר?

פורסם

ברור שיש אזכור באתר שלהם!! לדגם קוראים S12

והנטבוקים הדומים של אסוס הם מסדרת ה-1201

לגבי המקלדת, זו שאלה שאתה צריך לענות עליה

אישית, לי נראה שככל שמקלדת בגודל מלא עדיפה על מקלדת בגודל 90 אחוז

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים