עבור לתוכן

צריך לגוון מדי פעם....(אוכל!)

Featured Replies

פורסם

2 מתכונים נוספים טעימים ופשוטים להכנה.

דג בתנור.

מצרכים:

דג - תבחרו סוג שאתם אוהבים

חמאה

לימון סחוט

תיבולית

אופן ההכנה:

הפשירו את הדג וצקו עליו מיץ לימון

רוטב - קחו קערית ותמיסו בתוכה חמאה עם תיבולית

לאחר שהדג הופשר, שימו אותו בתבנית וצקו עליו את הרוטב.

שימו בתנור בחום של 200 - 250 מעלות. למשך 10 עד 20 דקות. (תלוי בסוג הדג)

מומלץ להוסיף לדג עוד לימון, לפי הטעם.

בתיאבון.

חזה עוף מטוגן.

הפשירו חזה עוף ולאחר מכן חתכו אותו לגודל הרצוי.

קחו מחבת טפלון, שימו קצת שמן קנולה. (אם אתם רוצים לחסוך בקלוריות אתם יכולים לקחת נייר מטבח, ולמרוח כמות קטנה של שמן במחבת)

חכו דקה או שתיים שהשמן יתחמם.

תוסיפו את חזה העוף למחבת, אפשר לטבל לפי הטעם האישי. פלפל שחור, פפריקה מתוקה וכד'.

תדאגו שהבשר ישחים משני הכיוונים, ותבדקו שהוא התבשל מבפנים כמו שצריך.

בתיאבון.

פורסם

מה זה תיבולית? :s05:

אין איזה תחליף נורמלי שעשוי מרכיבים טריים?

פורסם

גם אני מעדיף בד"כ כמה שיותר טבעי.

במקום התיבולית, אפשר לשים תבלינים במקום התיבולית סתם הייתה הצעה.

שחכתי גם לכתוב שאפשר להוסיף בזיליקום לדג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים