פורסם 2010 בינואר 1515 שנים 2 מתכונים נוספים טעימים ופשוטים להכנה.דג בתנור.מצרכים: דג - תבחרו סוג שאתם אוהביםחמאהלימון סחוטתיבוליתאופן ההכנה:הפשירו את הדג וצקו עליו מיץ לימוןרוטב - קחו קערית ותמיסו בתוכה חמאה עם תיבולית לאחר שהדג הופשר, שימו אותו בתבנית וצקו עליו את הרוטב.שימו בתנור בחום של 200 - 250 מעלות. למשך 10 עד 20 דקות. (תלוי בסוג הדג)מומלץ להוסיף לדג עוד לימון, לפי הטעם.בתיאבון.חזה עוף מטוגן.הפשירו חזה עוף ולאחר מכן חתכו אותו לגודל הרצוי.קחו מחבת טפלון, שימו קצת שמן קנולה. (אם אתם רוצים לחסוך בקלוריות אתם יכולים לקחת נייר מטבח, ולמרוח כמות קטנה של שמן במחבת)חכו דקה או שתיים שהשמן יתחמם. תוסיפו את חזה העוף למחבת, אפשר לטבל לפי הטעם האישי. פלפל שחור, פפריקה מתוקה וכד'.תדאגו שהבשר ישחים משני הכיוונים, ותבדקו שהוא התבשל מבפנים כמו שצריך.בתיאבון.
פורסם 2010 בינואר 1515 שנים גם אני מעדיף בד"כ כמה שיותר טבעי.במקום התיבולית, אפשר לשים תבלינים במקום התיבולית סתם הייתה הצעה. שחכתי גם לכתוב שאפשר להוסיף בזיליקום לדג.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.