עבור לתוכן

Windows 7 64BIT לא עולה אחרי עדכון :(

Featured Replies

פורסם

היה Update, לא יודע בדיוק איזה (לא אני ישבתי על המחשב). אחרי ריסטרט המחשב עולה כרגיל, יש את הלוגו Starting Windows...

ואז פוף! במקום הWelcome Screen שבו מופיע המשתמש יש מסך שחור וסמן של עכבר (שאני יכול להזיז). מעבר לזה הוא לא זז.

ניסיתי הכל; להעלות את הTask Manager, להכנס בSafe Mode ובכל שאר המודים שיש בF8. לא עוזר, המסך השחור עודנו.

עשיתי System Restore ללפני הUpdate (שבאופן מוזר לא מופיע בSystem Restore, אז עשיתי לזה שהיה לפניו). גם לא עזר.

מה אפשר לעשות? וממה זה נובע לעזאזל?

האפשרות האחרונה שאני חושב שנשארה היא לעשות התקנה מחדש... תקנו אותי אם אני טועה. בבקשה. :s07:.

פורסם

נשמע באמת מוזר. ללא SAFE-MODE יהיה לך קשה לאבחן את התקלה, מה גם שנראה בכל מקרה שזה עניין של תוכנה ולא חומרה.

אף על פי כן, תנסה להחליף חומרה (אם יש לך) ולראות אם זה עוזר... יכול להיות תיאורטית שאולי נדפק משהו בדרייבר של הכרטיס מסך או משהו בסגנון (למרות שגם אז SAFE-MODE אמור לעבוד כי הוא לא משתמש בדרייברים הקיימים אלא בכאלה גנריים של מייקרוסופט).

פורסם

נסה תיקון של מערכת ההפעלה בעזרת דיסק ההתקנה

פורסם
  • מחבר

ניסיתי, זה לא מצא שום בעיה... :s05:

עריכה:

התחלתי לעשות Restore, נקודה אחרי נקודה עד שהגעתי כמעט עד הסוף ו... [glow=red,2,300]זה עלה![/glow]

כנראה היה עדכון לאיזה דרייבר בעייתי או משהו כזה... ברוך שפטרנו.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני יודע שזאת הקפצה מטורפת של הנושא הזה, אבל אני חייב להגיד שגם לי זה קרה וקורה עדיין המקרה הזה..

יש לי ווינדוס 7 64 ביט וכל פעם העידכון הזה חוזר וגורם לי לבעיה הזאת, זה לא שהמחשב לא עובד בכלל..

המסך ברוך הבא נתקע איזה 5 דקות ואחריו עוד מסך שחור שרואים בו את העכבר לעוד רבע שעה.. וכשאני עושה שחזור למחשב ומחזיר אותו למצב שלפני העדכון הוא מסתדר, אבל העדכון זה חוזר לי כל הזמן, למה? :\

אני חושב שזה העדכון הזה:

שירותי שולחן עבודה מרוחק של Microsoft (Printer)

פורסם

אם אתה יודע מה העדכון הבעייתי אז אל תתקין אותו.

בשביל זה לא צריך להקפיץ דיון בן שמונה חודשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים