פורסם 2010 בינואר 1315 שנים אני אכן רואה טוב, השלבים הראשונים ליישועה :yelclap: http://www.nbcbayarea.com/news/politics/Planting-the-Seed-for-Legal-Pot-81222877.html לפי הכתבה יתחילו קודם עם מיסים על הצמח המופלא שמדובר ב50 דולר לאאונס (OUNCE) מריחואנה. שיהיה מותר להחזיק, לעשן ולגדל מריחואנה במדינת קליפורניה :hat: I love what i see
פורסם 2010 בינואר 1315 שנים מהכותרת שלך אפשר להבין שזה כבר עבר ומעוגן בחוק.. ה"שמחה" שלך קצת מוקדמת מדי. :
פורסם 2010 בינואר 1315 שנים מחבר מהכותרת שלך אפשר להבין שזה כבר עבר ומעוגן בחוק : דיי עם הפסימיות... זה זז לפחות וזה העיקר.
פורסם 2010 בינואר 1415 שנים ^לפי זה אתה בוחר את המדינה בה תגור ?מה נראה לך שהוא אידיוט?! המקדונלדס שם זול רצחכט!!!
פורסם 2010 בינואר 1415 שנים ^לפי זה אתה בוחר את המדינה בה תגור ?*אם אעבור לארה"ב כמובן, ולא ליפן או לאיזה מדינה באירופה... ;D
פורסם 2010 בינואר 1415 שנים קראתי על זה מלפני יומיים... עכשיו נראה האם זה יסחוף את שאר המדינות בארצות הברית להצטרף. יש תקווה!
פורסם 2010 בינואר 1415 שנים אם ישראל שואפים לאמריקניזציה תוך הכנסת חוקים כמו אלכוהול מגיל 21, זו תהייה מבחינתי שיא החוצפה לסרב ללגליזציית הקנאביס! ;D
פורסם 2010 בינואר 1415 שנים אם ישראל שואפים לאמריקניזציה תוך הכנסת חוקים כמו אלכוהול מגיל 21, זו תהייה מבחינתי שיא החוצפה לסרב ללגליזציית הקנאביס! ;Dאכן כן, אבל אני צופה את זה קורה.אגב: הנושא מתאים הרבה יותר לפורום אקטואליה ותרבות.
פורסם 2010 בינואר 1415 שנים כנראה יש תקווה לאנושותצודק ב-100! מהסמים תצמח הישועה לאנושות!הרי כולם יודעים שאלברט איינשטיין היה מסומם רציני.. ומרי קירי? הדילרית שלו..עדה יונת מריצה שורות במכון ויצמן...
פורסם 2010 בינואר 1415 שנים ^^השם ירחם על השטיפת מוח שעברת אתה ושאר הילדים בבית ספר בו אני אתן לך פרויקט תחפש יותר מ 3 אנשים שמתו מגראס\חשיש בכל ההיסטוריה ...בהצלחה
פורסם 2010 בינואר 1415 שנים ^^השם ירחם על השטיפת מוח שעברת אתה ושאר הילדים בבית ספר בו אני אתן לך פרויקט תחפש יותר מ 3 אנשים שמתו מגראס\חשיש בכל ההיסטוריה ...בהצלחה הנה אחד....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.