עבור לתוכן

סייר קבצים "מהבהב" ומחליף כל שניה בין מגיב ולא מגיב

Featured Replies

פורסם

יש לי ווינדוס 7 על מחשב נייח שכולו חדש אבל הארדיסקים קצת ישנם ועם אותו דיסק התקנתי אותו על מחשב נייד

יש לי חבילה של תוכנות שאני מתקין על כל מחשב חדש ככה שיש אותם גם על הנייד וגם על הנייח

יש לי בעיה ממש מוזרה עם המחשב הנייח...מה שעוד יותר מוזר זה שהיא הייתה קודם והיא חזרה גם אחרי פירמוט

נגיד גוגל כרום נפתח רגיל ועובד ממש מהר אבל לפעמים במעבר בין טאבים כאילו אני רואה את השולחן עבודה או את סאפארי שפתוח מאחורה

ובעבודה נגיד עם קיואימולטר [אימולטור של מחשב מאוד קל] החלון של המחשב הוירטואלי כאילו קופץ טיפה ימינה ולמטה וכתוב עליו "לא מגיב" אבל זה כאילו בקפיצות ממש מהירות בין מגיב ללא מגיב ואפשר בערך לעבוד ככה...זה קורה בעוד יישומים...

עוד בעיה מוזרה זה כשאני פותח תדיסק און קי שלי מהמחשב כל תיקיה נפתחת במסך שחור ואז כאילו הוא מחפש תקבצים ורק אז מראה אותם...זה לא קורה בנייד

הבעיה הכי מעצבנת זה עם הBoot...אני לא יודע אם זה קשור אבל פעם ביומיים בערך המחשב עולה תוך חצי שעה בערך...תקוע על הסמל של מייקרוסופט

אני מכניס דיסק און קי עם קבצי ווינדוס לתיקון [הלך לי הכונן] מתקן\משחזר אם לא הולך ואז המחשב עולה כרגיל...זה כבר נוהל נורמאלי...

מה עושים? :( אנלא רוצה לחזור לאקספי

אם זה קשור למפרט של המחשב תגידו אני יכתוב...בכללי זה E5200 HD4850 ספק לא ג'נרי לוח אם G41 לא זוכר של מי חח...אם זה חשוב אני יבדוק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים