עבור לתוכן

שאלה בקשר לטכנולוגיה C1E ו-EIST

Featured Replies

פורסם

אם אני מבטל את שניהם בביוס זה יפגע בביצועים ? אני רואה שהתדר יעבוד כמו במקור 2.4 לא רוצה שהוא ישחק 1.2 - 2.4 השאלה אם זה יכול לעשות בעיות ? יש לי בביוס גם C1E וגם EIST אצלכם זה גם פעיל ? מה אתם עושים עם זה ? , EIST אמור להיות כמו C1E ? שאני מבטל את ה C1E בביוס ה EIST לבד לא מוריד לי את התדר שעון של המעבד.

פורסם

בסטיקי של הפורום אתה יכול לקרוא על שתי הפונקציות, להבין מה כל אחת מהן עושה ומהם ההבדלים.

בנוגע לשאלות שלך- אלו פונקציות לחיסכון בחשמל שבשורה התחתונה עושות זאת ע"י הורדת תדר המעבד. מן הסתם שבעת צורך בכח עיבוד התדר עולה בחזרה לברירת המחדל שלו. לדעתי אין שום סיבה לבטל את הפונקציות הללו.

פורסם
  • מחבר

אבל שהמעבד משחק בין 1.2 ל 2.4 זה לא פוגע בביצועים ? זה עולה ויורד ולא אחיד , עובדה שה OC מסירים את זה

פורסם

איזה ביצועים? אם תשים לב בזמן מאמץ הוא מעלה את התדר בעצמו בהתאם לשימוש במשאבים.

פורסם
  • מחבר

נו על זה אני מדבר ! אם יש הבדל שהוא קבוע 2.4 הוא משחק 1.2 - 2.4 אם שהוא קבוע 2.4 זה יותר טוב ?

פורסם

נסכם את זה ככה - כשאתה לא משתמש בהרבה מהכוח של המעבד, ואתה גם ככה לא תרגיש בהבדל בין 1.2 ל-2.4, המכפלה תרד כדי לחסוך בחשמל.

כשבאמת תצטרך את הכוח המלא של המעבד, אתה תקבל אותו, אל תדאג.

פורסם
  • מחבר

אז למה ב OC מבטלים את זה ? זה כמו אינוורטר במזגנים .

פורסם

הם מבטלים את זה משיקולי יציבות ולא ביצועים .

פורסם
  • מחבר

" יציבות " מה הכוונה ?

פורסם

לפעמים זה תורם ליציבות באוברקלוק. מה לא ברור? אתה אחרי אוברקלוק והמערכת לא יציבה, ביטול הפונקציות הנ"ל עשוי לעזור..

אבל זה רק באוברקלוק רציני. אין שום טעם לבטל גם אם עושים אוברקלוק. אפשר לבטל ולהפעיל את הפונקציה- אם אין שום פגיעה ביציבות אז מה טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים