עבור לתוכן

ATI Readon 8500 retail - ATI readon 8500 LE

Featured Replies

פורסם

מה ההבדל ביניהם? יש הבדל בטכנולוגיות ? או שההבדל הוא כמו ב GF4 4600\4400 ? אם זה כולה זה אז הרבה יותר שווה וחיסכון גדול בכסף...

פורסם

יש הבדל קטן במהירות השעון

ניתתן לפתור בעזרת oc קטן למדי

פורסם
  • מחבר

יש הבדל קטן במהירות השעון

ניתתן לפתור בעזרת oc קטן למדי

וזהו אין יותר הבדל?!?

ואני רוצה להיות בטוח!

פורסם
  • מחבר

מישהו שמע על החנות exelent?

הם טובים?

פורסם

הם טובים?

טובים? חחחחחחחחחחחחח

פורסם

הם טובים?

חחחחחחחחח ענק

פורסם
:lol:
פורסם

Double חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רוצה חנויות טובות? זיגזג, ispectrum, פלונטר, למיר...

פורסם
  • מחבר

אבל אני לא ראיתי שם את ATI READON 8500 LE

זה יחסוך לי המון כסך מה RETAIL

פורסם
  • מחבר

למה אקסלנט לא טובים? הם יביאו כרטיס יד שנייה? משופץ? לא יחליפו אם הוא לא טוב? אין אחריות? מה??

כי זאת החנות היחדיה שיש לה את הכרטיס שאני מחפש...

ATI READON 8500 LE

NO PALIT!

פורסם

קודם כל זאת חנות עשקנים...........

דופקים כל לקוח שלישי שלהם.......

האחריות שלהם על הפנים והשירות גם כן המוצרים שלהם משופצים או מתוקנים או ביבוא אישי ללא אחריות או שזה לא מקורי........

אל תקנה שם בחיים!!!!!!!!!!!

פורסם

העובדה שלא כתוב שזה כרטיס של palit לא אומרת כלום, במיוחד לא באקסלנט...

פורסם

רוצה חנויות טובות? פלונטר

:nono:

פורסם

Exllnet לא שווים את ה-***, אם אני לא טועה כרטיס ה-Radeon שלהם זה לא מקורי של Ati אלא חברה אחרת, השירות שלהם גרוע מאוד (שהייתי בכיתה ג' קניתי שם מחשב) סמוך עלי השירות לא השתנה, יש בעוד חנויות בארץ את הכרטיס שאתה רוצה לא רק שם. אני אישית מחכה ל-Radeon 3, אני לא ממהר ה-GeForce 2mx(LeadTek) מספק אותי, לא שאני משחק כל-כך הרבה, היה לי לפני זה כרטיס כמו שלך ושיחקתי עליו Quake3 והייתי בטוח שזה המקסימום של היופי ואז קניתי את הכרטיס הנוכחי וזה נראה הרבה יותר יפה לך אני לא ממליץ לחכות :lol: :lol: :lol: .

פורסם
  • מחבר

Exllnet לא שווים את ה-***, אם אני לא טועה כרטיס ה-Radeon שלהם זה לא מקורי של Ati אלא חברה אחרת, השירות שלהם גרוע מאוד (שהייתי בכיתה ג' קניתי שם מחשב) סמוך עלי השירות לא השתנה, יש בעוד חנויות בארץ את הכרטיס שאתה רוצה לא רק שם. אני אישית מחכה ל-Radeon 3, אני לא ממהר ה-GeForce 2mx(LeadTek) מספק אותי, לא שאני משחק כל-כך הרבה, היה לי לפני זה כרטיס כמו שלך ושיחקתי עליו Quake3 והייתי בטוח שזה המקסימום של היופי ואז קניתי את הכרטיס הנוכחי וזה נראה הרבה יותר יפה לך אני לא ממליץ לחכות :lol: :lol: :lol: .

אני יודע כבר נמאס לי לחכות!

אני רוצה לקנות כבר ולא אכפת לי שאם עוד שבועיים יוצא הכרטיס שיכול להריץ את לא יודע מה...

ואיפה בדיוק בעוד חנויות החלטה שאפשר להשיג את הכרטיס? אני לא ראיתי אותו בשום מקום חוץ מפלונטר או למיר שאצלהם זה עולה כמעט כמו RETAIL אז מה עשיתי בזה?!?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים