פורסם 2010 בינואר 1315 שנים לא אפשר פשוט להפעיל "מצב תאימות" וזה יריץ את האתר הספציפי כמו שצריך במצב שתואם לגרסה 7http://support.microsoft.com/kb/956197
פורסם 2010 בינואר 1315 שנים מחבר תודה לכולם על התשובות .גם אני חיפשתי והגעתי לאתר שהראה לי איך ותודה לכולם .ולמי שכתב על אקספלורר איטי במה אתה משתמש ?מענין
פורסם 2010 בינואר 1315 שנים יפה שאתה צוחק על מי שמשתמש באקספלורר אבל אתה עדיין אומר "חוצץ" במקום טאב...ולנושא יש כמה דפדפנים מומלצים, Google Chrome בגלל המהירות שלו וMozila firefox בגלל האפשרות לתוספים ועוד כמה דברים כאלה...יש גם אפשרות בגוגל כרום לתוספים אבל לא ברמה של פיירפוקס...
פורסם 2010 בינואר 1415 שנים מחבר אני רואה שאתה משתמש בספארי איך הוא? אני משתמש גם בפיירפוקס ולפעמים יש קריסות אבל הוא לא רע
פורסם 2010 בינואר 1415 שנים באג הוא טיפה יותר טוב מכרום בטעינת דפים אצלי[לא יותר מהיר אלא עם פחות באגים]...וקצת יותר נוח...אבל יש כמה דברים מעצבניםכמו שחזור טאב שנסגר וכאלה...[Ctrl Shift T] שיש גם בפיירפוקס וגם בכרום...יש בו תמיכה קצת יותר טובה בווינדוס 7 אפשר לראות את זה בתצוגה המוקטנת של החלונות בשורה של ההתחל, שבה רואים רק את התוכן אבל בכרום למשל רואים גם תמסגרת.אם הייתי צריך לבחור אחד זה היה כרום[br]פורסם בתאריך: 14.01.2010 בשעה 20:51:01הוא טיפה יותר טוב מכרום בטעינת דפים אצלי[לא יותר מהיר אלא עם פחות באגים]...וקצת יותר נוח...אבל יש כמה דברים מעצבניםכמו שחזור טאב שנסגר וכאלה...[Ctrl Shift T] שיש גם בפיירפוקס וגם בכרום...יש בו תמיכה קצת יותר טובה בווינדוס 7 אפשר לראות את זה בתצוגה המוקטנת של החלונות בשורה של ההתחל, שבה רואים רק את התוכן אבל בכרום למשל רואים גם תמסגרת.אם הייתי צריך לבחור אחד זה היה כרוםחח הנה פה אתה רואה דוגמה חיה לבאגים בכרום...קודם הוא שלח לי רק חצי הודעה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.