עבור לתוכן

עובר לYES , כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

שלום .

אני כרגע בהוט (טלויזיה +אינטרנט) .

עכשיו ראיתי שחודשיים אחרונים הם לקחו 500 שקל .

אחותי התקשרה לשאול והם אמרו שנגמר לנו המבצע על החבילה (או משהו כזה ) ושעכשיו במקום לשלם 240 לחודש על הערוצים זה הגיע ל500 שקל .

אחותי שאלה למה הם לא הודיעו לנו והם אמרו שהם ניסו להתקשר אבל אף אחד לא ענה .

אבל כששידרגתי את המהירות של האינטרנט דרכם והם היו צריכים לקבל אישור בשביל השידרוג איכשהו הם השיגו גם אותי וגם את אמא שלי .

בכול מקרה כבר נמאס כל הבעיות שהם עושים ואנחנו רוצים לעבור ליס .

אחותי דיברה היום עם יס והם אמרו שהם יטפלו בעיניין של הניתוק מהוט .

איך הם בדיוק יטפלו בזה ? אני לא צריך להתקשר להוט ולהודיע להם ? יש לי עדיין התחייבות .

ואפשרי להישאר עם האינטרנט של הוט ו014 ?

תודה.

פורסם

חח "הם יטפלו"? בכל מקרה זה קצת עצוב שבימינו אנו זקוקים לחברת-ענק אחת כדי להתנתק מחברת-ענק אחרת

מזכיר את הפרסומת ההיא של הביטוח שמציע לך לעזור להיפרד מסוכן הביטוח הישן שלך.

בכל מקרה, אם יש לך התחייבות אתה אמור לשלם קנס על התנתקות בטרם הזמן - אם אני לא טועה. וכן, לא אמורה להיות בעיה לבטל שירות אחד שלהם (טלוויזיה) ולהישאר עם שירות אחד בלבד (אינטרנט).

פורסם
  • מחבר

זה מה שהם אמרו .

שהם יטפלו בזה למרות שאני חושב שהם פשוט יתקינו לי את הממירים שלהם וזהו .

ההתחייבות שלי הייתה כששידרגתי את האינטרנט ?

אם אני נשאר עם האינטרנט שלהם זה עדיין נחשב שאני מתנתק מהם ?

פורסם

תלוי איך מוגדרת ההתחייבות שחתמת עליה. אני מרשה לעצמי להניח שהחתימו אותך על התחייבות לתוכנית כוללת ולא רק ל-"היותך מנוי באופן כללי", למרות שזה תלוי בפרטי המקרה הספציפיים שלך: מה הכוונה שידרגת את האינטרנט ? מתי עשית את זה? והאם לא נאמר לך בשום שלב שאתה מתחייב - ולכמה זמן?

פורסם
  • מחבר

שידרגתי את המהירות של האינטרנט שלי ל12 מגה לפני כחודשיים.

אמא שלי דיברה עם הוט והם חייבו אותה ל12 חודשים .

פורסם

כן אבל השאלה האם ההתחייבות שהיא הסיכמה לה חלה רק על האינטרנט או גם על המנוי לטלוויזיה. זה לא ממש נתון לפרשנות וזה כנראה כתוב או בתקנון שלהם או בחוזה - אם היא חתמה על מסמך כלשהו. במקרה של מחוייבות כוללת - אני לא בטוח מה הקנס שאמורים לשלם במידה ומתנתקים רק מאחד השירותים, אבל הגיוני (או לפחות ראוי) שזה יהיה קנס נמוך יותר מהקנס המלא.

אם ההתחייבות לא כוללת, תצטרך לבדוק האם עבור שירותי הטלוויזיה אתם עדיין נמצאים בהתחייבות או לא. אם לא, אז לא אמורה להיות בעיה לתנתק בלי שום קנס.

פורסם
  • מחבר

הכול היה דרך הטלפון .

הם פשוט אמרו לה שתיהיה התחייבות ל12 חודשים.

יש לנו כבר הרבה זמן הוט מאז שאני בכיתה "ח (היום אני כבר יג) .

אבל עברנו לדירה הזאתי לפני כ3 שנים .

אני לא זוכר אם חתמנו שוב על התחייבות ב3 שנים האלו .

הם יכולים לעשות התחייבות דרך הטלפון?

מה בנתיים צריך לעשות ? להתקשר להודיע להם שאנחנו רוצים להתנתק מהטלויזיה אבל רוצים להשאיר את האינטרנט?

פורסם

התחייבות יכולה להתבצע רק אם נעשה שינוי של ממש בשירות שאתם מקבלים, כגון שידרוג

סתם כך מעבר דירה לא אמור לגרום להתחייבות נוספת

כן אפשר לעשות התחייבות דרך הטלפון, אבל אז זו אחריותכם לוודא על מה אתם מתחייבים בדיוק, ולדרוש עותק מהחוזה במידת הצורך

כן, כדאי להתקשר ולברר איתם (לפני שאתה מספר להם שאתה רוצה להתנתק...) האם אתם עדיין בהתחייבות עבור הטלויזיה (אין צורך בכלל להזכיר את עניין האינטרנט). הם אמורים להיות מסוגלים לענות לך על השאלה הזו, ותוכל לתכנן את צעדייך משם הלאה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים