עבור לתוכן

האם זכרונות של 3 ערוצים יתנו 100 אחוז תועלת על לוח אם של 2 ערוצים??? בבקשה תשובה

Featured Replies

פורסם

חבר שלי ממתין לתשובה בחנות מחשבים- הוא לפני רכישה !

אני אחדד את השאלה האם זכרונות של 3 ערוצים יעבדו לא פחות טוב(או אולי אפילו יותר טוב) מזכרונות של 2 ערוצים על לוח אם של שני ערוצים ?

פורסם

תמחק את ה"דחוף..." בבקשה.

לשאלתך- למה אתה חושב ש-3 מודולים יפעלו יותר טוב מ-2 מודולים בלוח אם שתומך במספר מודולים כפול? (2,4..)

בחלק מהלוחות 3 מודולים יבטלו את ה-Dual Channel.. גם ברוב הלוחות 4 סלוטים אז אם קונים 3 מקטינים בעצם את אפשרויות השדרוג בעתיד. בקיצור - עדיף לקנות בכפולות של 2.

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה זה כבר לא דחוף כי הוא רכש כבר את המחשב

שנית לא ממש הבנתי את התשובה כי כנראה לא שאלתי אותה בצורה נכונה אולי מחוסר הבנה כללי.

הוא רכש מחשב עם לוח אם שתומך נראה לי ב DUAL CHANNEL בלבד אך לקח זכרונות שהם TRIPLE CHANNEL , זה בסדר?

פורסם

"בסדר" בסולם שבו "גרוע" זה לקנות לוח עם תושבת X ומעבד לתושבת Y?

אז כן, זה בסדר.. סביר ש-Dual Channel לא יפעל ויהיה הפסד קטנטן של ביצועים.

למה מלכתחילה לקנות קיט של 3 מודולים ולא 2 מודולים בלוח של DC?

פורסם

זה אומר שהוא יקבל מחשב בלי DUAL CHANNEL, זה הכל (אלא אם הוא קנה לוח שתומך ב1\2\4 סטיקים אבל לא ב3 - ויש כאלה - ואז הוא לא יוכל להרכיב את כל שלושת המודולים...). מבחינת ביצועים זא אומר אבדן של כ5% גג לעומת כמות זוגית.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון הוא שאל כי ה TRIPLE היה יותר זול ועם 6 גיגה לעומת ה DUAL שהו 4 ג'יגה ויותר יקר ככה הוא אמר לי

דבר שני עכשיו דיברתי איתו שוב פעם ובסוף הוא לקח בכלל את ה DUAL לכן כל הנושא כבר לא רלוונטי

אז סליחה על נושא הסרק ואולי בכל זאת זה יועיל פה למישהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים