עבור לתוכן

כאב ראש, כנראה קשור לגישה לכוננים קשיחים

Featured Replies

פורסם

אני סובל מתקלה מתסכלת ביותר/אני על סף משבר/לא יכול יותר/אם למישהו יש פיתרון/שיבוא מהר

ככה:

Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7100)

GA-MA790GP-UD4H

AMD Phenom II x4 940

4096MB RAM

DirectX 11

רצוי גם לציין שהתקנתי לאחרונה אוזניות-מיקרופון M$ Lifechat lx-3000, אפשרי שהן קשורות איכשהו...

ו...שאני מריץ Outpost Security Suite Pro 2009 ver. 6.5.5 (2535.385.?).

הבעיה היא כדלהלן:

ככלל, המחשב רץ די חלק ואין יותר מדי תלונות טפו טפו, זולת קפיצות אקראיות ונדירות באודיו ובווידאו.

אלא שאחרי כמה שעות בהן רצה תוכנת שיתוף כלשהי (ניסיתי אימיול ויוטורנט בינתיים והתוצאה זהה, לא נראה לי שהבעיה היא בתוכנה עצמה), המחשב מתחיל להתפגר.

בניגון סרטים ושירים יש קפיצות ודילוגים עצבניים, המתארכים ככל שהשימוש בתוכנות ממשיך (גם אחרי סגירת התוכנות הבעיה נותרת, עד לאתחול המחשב).

העניין הוא, שה-CPU נראה רגוע לחלוטין ולא מראה שום שינוי בזמן הקפיצות האלו.

אבל! זה לא נשאר בתחום השמע והחוזי. המחשב מקרטע ניתן להרגיש זאת בתזוזה של הסמן שמקפץ לו, ועם הזמן גם בפעולה של תוכנות - עד למצב שבו אני עושה קונטרולאלטדל והמחשב נתקע ל-30 שניות בערך עד שאני מצליח להעלות את מנהל המשימות ולראות שאין שום שינוי ב-CPU.

הפותר נכונה יזכה לאהבתי הנצחית ולעצות מומחה בפאוורפוינט.

פורסם

נשמע שמשהו זולל לך שם את הזיכרון.. תבדוק מה רמת השימוש שלו..ואם משהו לא צורך יותר מדי זיכרון..

כמוכן הייתי מנסה לנטרל את החבילה הגנה מכל סוג כדי לשלול אופציה שהיא גורמת לבעיה

לפעמים תוכנות מסוג זה שמנטרות באופן רציף את התקשורת (כאשר הן משולבות FIREWALL בדר''כ)

עשויות לנצל זיכרון ולא לשחרר זיכרון כאשר הוא לא מנוצל ..עד למצב של קרטוע/קריסה...יכול להיות שלא הגעת למצב של קריסה כי אתה עושה REBOOT עצמאית ברגע שזה מעצבן אותך..

מה שכן אין תרופות קסם... אם הנצילות של הזיכרון נראת תקינה (בזמן קרטוע) , תבדוק תפקודי הארדיסק...

פורסם

אני רק יכול לספר על עצמי --

אצלי מותקן KASPERSKY ANTIVIRUS 2010, ששידרגתי אותו מגרסה 7 לאחרונה

מהיום ששדרגתי, כל כמה זמן, המחשב כולו "קפא" למשך חצי דקה עד דקה --- החוזי והשמע נפסקו (כלומר הפסיקו להתעדכן), והעכבר לא הגיב. לא שמתי לב לקפיצה משמעותית ב-CPU.

בסופו של דבר התברר שהדבר קורה כל פעם שהאנטי-וירוס מבצע עידכון, ולכן גם לא היה קשר בין הפעולות שלי לאירועים הללו.

פניתי לתמיכה שלהם ולא קיבלתי מענה מספק, בסוף - בפורום מישהו הציע לנסות "גרסה אחת אחורה", ובינתיים טפו טפו - זה עובד.

אז אכן יש מצב טוב שזו תוכנת ההגנה שאתה משתמש בה. נסה לא סתם לבטל אותה אלא לעשות לה UNINSTALL של ממש (אם אתה יכול) ותראה האם הבעיה עדיין מתרחשת.

פורסם
  • מחבר

רב תודות לשניכם הנ"ל - יש בהחלט מצב שהבעיות התחילו עם התקנת הפיירוול...

Shift+F5 - הצגה מן השקופית הנוכחית. :)

"With great power comes great responsibility"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים