עבור לתוכן

מחפש לימודי בוקר

Featured Replies

פורסם

שלום...

אני מתחיל ללמוד מנהל עסקים ושוק ההון {ועם התמחות בראית חשבון ושוק ההון} אני לומד את זה 3 ימים בשבוע מ-4 בצהרים עד 10 בלילה...

אני מחפש לימודים לבוקר עדיף בתחום המחשבים אבל לא משו כבד..

אם יש לכם הצעה אני אשמח לשמוע...

תודה רבה

פורסם
  • מחבר

100 אנשים ראו את זה..ואף אחד לא הגיב!! אין לכם איזה רעיונות לקורסים במחשבים?!

פורסם
  • מחבר

נסיון אחרון...

פורסם

כי אולי לא יודעים לענות לך?

אתה גם לא ספציפי, מה אתה מחפש בתחום המחשבים?

תואר יהיה כבד מידי ובטח יתנגש עם הלימודים, ואני לא בטוח שגם קורס מקצועי ישתלב עם זה מבחינת שיעורים ובטח מבחינת השעות. חוץ מזה, אם יש לך זמן בבוקר, למה שלא תעשה לימודי בוקר? התואר יגמר יותר מהר ובשעות יותר נורמליות.

פורסם
  • מחבר

ככה זה עובד שם וזה יותר נח לי בלילה.. אני יותר ערני

אבל אני מחפש ללמוד בבוקר קורס כמו של ג'ון ברייס או דברים כאלה שזה לימודי בוקר וזה נשמע לי דיי קליל ומסיימים את זה תוך שנה...

רק שאני לא יודע בדיוק מזה ופניתי אליהם עדיין לא חזרו אליי

השאלה היא אם יש משו מעניין יותר בתחום המחשבים או בכל תחום אחר שאתם חושבים שיכול לתרום לי כסף לחיים...

תודה

פורסם

אם אתה רוצה ללמוד מחשבים, אז למה אתה עושה מנהל עסקים, שהוא תואר מאוד כללי ולא כל כך שימושי כתואר ראשון. אם אתה רוצה להיות רואה חשבון, תעשה תואר בנושא (לא חסרות מכללות במידה ואתה לא מתקבל לאוניברסיטה), אם אתה רוצה להתעסק עם מחשבים חבל על הזמן והכסף של התואר.

פורסם
  • מחבר

אני עושה היתמחות בראית חשבון אבל זה אחרי התואר בכלכלה ומנהל עסקים...{אי אפשר לעשות התמחות בלי תואר...}

מה שאני אומר בעצם שהתואר הזה הוא תופס חלק מועט מאד מהזמן 3 ימים בשבוע וכל פעם זה 6 שעות....

יש לי 3 ימים חופשיים לגמרי ועוד יומיים חלקיים שהייתי רוצ למלאות אותם בתוכן בודאי שכשיהיו מבחנם זה יהיה קשה יותר אבל רוצה ללמוד עו משו

ועוד דברים שמענינים אותי אחרי כלכלה ומנהל עסקים זה מחשבים.... ולכן אני רוצה המלצה לקורסים

פורסם
  • מחבר

שוב משו לא מובן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים