עבור לתוכן

אני רוצה לבנות אתר!אבל לא יודע איך עושים פורום וכל מיני דברים כאלה

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לעשות הרשמה לאתר שלי..שאנשים ירשמו וכאלה..

ואני רוצה לעשות מערכת דירוגים לאתר שלי וצפיה לפי המומלצים או הנצפים(כמו ביוטוב)

ואני רוצה גם לבנות פורום יפה כזה כמו פה!

עכשיו למדתי קצת HTML ולא מצאתי שום קשר

מישהו יכול להדריך אותי קצת איך עושים כל דבר פה?

פורסם

אין כל כך קשר לHTML במה בציינת (הצורה מאוד עקומה) פה.

תיקח איזה תבנית PHP מוכנה ותעבוד איתה (ולא חסר כאלו כבר בימינו).

פורסם
  • מחבר

איך אני עובד עם PHP?

זה עונה על כל הדרישות שלי?

כולל הרשמה לאתר שלי? אני יכול לשלב PHP עם HTML?

חשוב לי מאד שאני יוכלו להגיב על כל סרטון למטה..ושיהיה אפשרות לדרג אותו..

פורסם

ניר -- בהצלחה עם היוזמה - רק קח בחשבון שזה עלול לדרוש ממך קצת יותר השקעה מסתם לשאול פה בפורום "איך מקימים" -

אתה תצטרך לקרוא הרבה ולהשקיע הרבה שעות בלימוד עצמי

*מה שכן* - אני יכול להמליץ לך על מערכת הדירוג שהחברה שאני עובד בה - OUTBRAIN - יצרה. היא חינמית, ואתה יכול לשלב אותה בקלות יחסית באתר שתבנה. תוכל למצוא אותה כאן:

http://www.outbrain.com

בכל מקרה אני ממליץ לך להתחיל אולי מבלוג, ורק אחר כך בהדרגה להקים אתר של ממש (או אולי במקביל), כדי שתתחיל להתרגל לכתיבת תכנים ולסביבת הווב. אתה יכול לפתוח בלוג חינמי ולעצב אותו בקלות יחסית פה:

http://www.blogspot.com

והערה אחרונה - מערכת הדירוג שלנו נועדה בעיקרון לבלוגים - למרות שאפשר לשלב אותה בכל אתר.

פורסם
  • מחבר

אתם יכולים לכוון אותי מה לקרוא?

פורסם

תלוי - יש כל מיני טכנולוגיות שבעזרתן אפשר לבנות אתרים. המשותפות לכולם הן HTML ו-CSS ו-JAVASCRIPT

אז הכי יהיה משתלם לך להשקיע את זמנך בלימוד שלהם.

אלה טכנולוגיות CLIENT-SIDE - כלומר "צד לקוח".

כדי לבנות אתר שמספק שירותים מורכבים יותר (שיכול לאחסן ולעבד מידע, כמו פורום לדוגמא) - אתה תהיה חייב ללמוד טכנולוגיות SERVER-SIDE, לדוגמא PHP, JAVA וכיו"ב.

לדעתי יהיה לך הרבה יותר קל (ויש הרבה יותר דוקומנטציה) על איך לבנות אתרים עם PHP מאשר בטכנולוגיות אחרות שראיתי -

מצד שני - זו טכנולוגיה שלא טובה כמעט עבור שום דבר מלבד ווב, בעוד ש-JAVA לדוגמא היא ממש שפת תכנות, שתוכל אחר כך לסייע לך בהמון דברים אחרים.

בכל מקרה, זה לא משחק סכום-אפס,

אתה יכול ללמוד הכל, או רק חלק, או מה שבא לך - ואתה תמיד יכול להתחיל ומקסימום לעבור לנושא אחר אם זה נראה לך קשה או לא רלוונטי

פורסם
  • מחבר

נראה לי אני יקנה ספר PHP מה גם שזה דומה לשפת C שאותה למדתי ביג' יד'

לדעתך זה יספר לי הרבה צריכים לבנית אתר טוב ופורום טוב..ולעשות מערכת דירוג ,ולהציג תעמוד לפי מערכת הדירוגים?

עוד שאלה לא קשורה כמה משכורת מקבל מתכנת PHP?

פורסם

אמרתי לך כבר מה דעתי על מערכת דירוג - כדאי לך להשתמש בזו שהצעתי

אני גם לא מציע לך לבנות פורום בעצמך - כיוון שרבים וטובים מאיתנו כבר עשו את זה -- אז פשוט תשתמש באלה שקיימים (גם מפתחי האתר הזה, עד כמה שאני יודע, לא פיתחו בעצמם את מערכת הפורום הזו אלא השתמשו באחת קיימת).

וזה לא יספר לך איך לבנות "פורום" או "אתר טוב" אבל זה עשוי לעזור לך להתחיל לבנות אתרים בעצמך, בתקווה שעם הזמן הם יהיו טובים

אין לי מושג לגבי שכר של מפתחי PHP, זה גם מאוד תלוי באיזו מסגרת אתה עובד.

פורסם
  • מחבר

אני לא הצלחתי לשלב תמערכת דירוג שלך...

בגדול שווה לקנות תספר?

ובערך מה מומצע המשכורת?

פורסם

תשמע, אני רואה שאתה בכלל לא מבין את הכיוון.

תנסה לעבוד עם wordpress למשל ולהבין קצת את הדברים הבסיסיים שכבר קיימים בהדרגה לפני שאתה קופץ לתכנות PHP.

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין מה הקשר

ואני לא קופץ בהדרגה...בגלל זה אני קונה תספר

ולידע כללי יש לי נסיון של חמש שנים בתכנות שפת C ואסמבלר,וPHP זה די דומה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים