פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים אם אני יודע למשל את הכתובת של החבר שלי אז יש אפשרות לשלוח קובץ קטן דרך START--->RUN?
פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים יש תוכניות לשליחת דואל שעובדות דרך Command Prompt, אז באופן עקרוני אתה יכול להריץ אותן דרך ה-Run (צריך רק למצוא אחת שתומכת גם ב-Attachments).
פורסם 2003 בספטמבר 3022 שנים צירפתי לך תוכנה קטנה לשליחת הודעות דואל דרך ה-Comman Line. מה שאתה עושה זה פותח Run וכותב שם:clemail.exe -from <כתובת דואל שלך> -to <כתובת דואל של חברך> -fromname <שם שלך> -toname <שם של חברך> -subject <נושא> -body <גוף ההודעה> -smtpserver <כתובת שרת דואר יוצא> -attach <שם של קובץ מצורף>מה שחשוב פה זה הכתובת של החבר שלך, הכתובת של שרת הדואר שלך והקובץ שאתה רוצה לשלוח. יש עוד פרמטרים שניתן להוסיף. תכתוב clemail -help ותקבל רשימה מלאה.יש דבר אחד שיכול לגרום לזה לא לעבוד וזה אם השרת דואר שלך מבקש שם וסיסמא גם בשליחה (אצלי, בברק, הוא לא מבקש). אבל אולי באחד הפרמטרים הנוספים תמצא פתרון.יש לי עוד תוכנה שכזאת, אז אם לא תסתדר עם זו, תגיד לי.
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים מחבר אני אמור לרשום את כל הדברים בתוך ה-< >?ומה בדיוק אני עושה עם התוכנה הזו,מתקין אותה? איך אני עובד איתה?
פורסם 2003 באוקטובר 222 שנים בתוך ה-<> אתה שם את הפרטים המתאימים (בלי ה-<> עצמם כמובן), לדוגמא:clemail.exe -from wow@wow.com -to moshe@moshe.com -fromname Wow -toname Moshe -subject Hi -smtpserver mail.barak-online.net -attach C:\Filename.TXTאת ה-mail.barak-online.net אתה צריך להחליף בכתובת של שרת הדואר שלך.ולא צריך להתקין את התוכנה. פתח את הקובץ ZIP ושים את הקובץ clemail.exe תחת Windows\System32 לדוגמא (או כל מקום אחר ב-Path). זהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.