עבור לתוכן

האם אני יכול לשלוח קובץ דרך RUN

Featured Replies

פורסם

אם אני יודע למשל את הכתובת של החבר שלי אז יש אפשרות לשלוח קובץ קטן דרך START--->RUN?

פורסם

יש תוכניות לשליחת דואל שעובדות דרך Command Prompt, אז באופן עקרוני אתה יכול להריץ אותן דרך ה-Run (צריך רק למצוא אחת שתומכת גם ב-Attachments).

פורסם
  • מחבר

תוכל להסביר לי בבקשה קצת יותר בפירוט מה בדיוק אני אמור לעשות?

פורסם

צירפתי לך תוכנה קטנה לשליחת הודעות דואל דרך ה-Comman Line. מה שאתה עושה זה פותח Run וכותב שם:

clemail.exe -from <כתובת דואל שלך> -to <כתובת דואל של חברך> -fromname <שם שלך> -toname <שם של חברך> -subject <נושא> -body <גוף ההודעה> -smtpserver <כתובת שרת דואר יוצא> -attach <שם של קובץ מצורף>

מה שחשוב פה זה הכתובת של החבר שלך, הכתובת של שרת הדואר שלך והקובץ שאתה רוצה לשלוח. יש עוד פרמטרים שניתן להוסיף. תכתוב clemail -help ותקבל רשימה מלאה.

יש דבר אחד שיכול לגרום לזה לא לעבוד וזה אם השרת דואר שלך מבקש שם וסיסמא גם בשליחה (אצלי, בברק, הוא לא מבקש). אבל אולי באחד הפרמטרים הנוספים תמצא פתרון.

יש לי עוד תוכנה שכזאת, אז אם לא תסתדר עם זו, תגיד לי.

פורסם
  • מחבר

אני אמור לרשום את כל הדברים בתוך ה-< >?

ומה בדיוק אני עושה עם התוכנה הזו,מתקין אותה? איך אני עובד איתה?

פורסם

בתוך ה-<> אתה שם את הפרטים המתאימים (בלי ה-<> עצמם כמובן), לדוגמא:

clemail.exe -from wow@wow.com -to moshe@moshe.com -fromname Wow -toname Moshe -subject Hi -smtpserver mail.barak-online.net -attach C:\Filename.TXT

את ה-mail.barak-online.net אתה צריך להחליף בכתובת של שרת הדואר שלך.

ולא צריך להתקין את התוכנה. פתח את הקובץ ZIP ושים את הקובץ clemail.exe תחת Windows\System32 לדוגמא (או כל מקום אחר ב-Path). זהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים