עבור לתוכן

חושב ללמוד כינור/חצוצרה

Featured Replies

פורסם

לא מעט כלים עברו לי בין הידיים והפסקתי אחרי שבוע, אבל הפעם אני רוצה ללמוד באמת.

אני חושב ללמוד כינור או חצוצרה, את האמת אני רוצה יותר כינור אבל יש לי חצוצרה בבית ויהיה נחמד ללמוד לנגן קצת ג'אז.

השאלה אם 18 זה לא מאוחר מדי להתחיל ללמוד נגינה, ואם לא אז מאיפה אני מתחיל (אני מעדיף ללמוד לבד בבית)

אם למישהו יש נסיון עם אחד הכלים האלו אשמח לחו"ד

פורסם

אין דבר כזה מאוחר מדי, אבל אתה צריך להיות סגור על מה שאתה רוצה ללמוד....

כינור וחצוצרה אלו כלים מתוסבכים, בשני המקרים כדאי לך לקחת מורה בהתחלה.

פורסם

אם אתה רוצה ג'אז עדיף לך כבר סקסופון זה כלי עם הרבה יותר אפשרויות ולדעתי מפיק צלילים יפים יותר

ומועיל גם לסגנונות מוזיקה אחרות (פאנק וכו')

ואתה לא חייב לקנות סקסופון, אפשר להשכיר

פורסם

אם אתה מתכוון ללמוד על חצוצרה, ועוד בבית, הייתי מציע שקודם כל תוודא שאין לך שכנים שעלולים להתפרץ אליך עם לום.

פורסם

בהתחלה זה קצת מתסכל ללמוד, רק אחרי שאתה מתחיל לקלוט ולנגן יצירות מורכבות העסק נעשה מאתגר ומעניין.

(אין לי שום נסיון עם הכלים האלה, אני מנגן על פסנתר)

http://www.hoogel.co.il/%D7%9B%D7%9C%D7%99_%D7%A0%D7%A9%D7%99%D7%A4%D7%94/

נסה לברר בקונסרבטריון של העיר שלך.

יש לך או יהיה לך זמן ללמוד ולהתמיד, אתה לא מתגייס בקרוב?

פורסם
  • מחבר

אני עכשיו ביב', כנראה שהגיוס שלי יהיה במרץ 2011, אז יש זמן.

לגבי השכנים, סופסוף יש לי דרך להחזיר לשכן המתופף ולשכנה המזייפת :smile1:

חשבתי על סקסופון אבל אם אני כבר אמכור את החצוצרה ואשקיע בכלי אחר זה כנראה יהיה בכינור, יותר מושך אותי

פורסם

כך בחשבון שאם אתה לומד כלי נשיפה רצוי מאוד שתעשה את זה בפיקוח של מורה נגינה כדיי שלא תגמור עם לחיים כמו של לואי אמסטרונג. ;D

כינור זה כלי מעט מסובך ללימוד עצמי, צריך לדעת איך להניח ובאיזה צורה וזווית וזה לא כמו פסנתר להקיש פה ושם או גיטרה לפרוט אחת ושתיים, יש הרבה השפעות על הצליל שמושפעות ממגוון רחב של אספקטים בניגוד לכלים אחרים שגם הם מושפעים אבל באופן פחות קיצוני.

נ.ב-

שקלת ללמוד לנגן על ג'יגורידו? :xyxthumbs: (לא בטוח שקוראים לכלי הזה ככה בדיוק- זה ציונורות עץ ארוכים באורך של מספר מטרים שנושפים לתוכם ומפיקים צליל באס כהה. הצליל משתנה לפי אורך הצינור ומנגנים בזה כמה חברה ביחד כשלכל אחד אורך שונה.. ::))

פורסם

דיג'רידו.

אין מה "ללמוד", זה להרים ולהתחיל "לנגן" :xyxthumbs: בנוסף, זו לא ממש נשיפה פנימה, יותר כמו רפרופי שפתיים.

הדבר היחיד שיש "ללמוד" אולי הוא מחזור נשימה, כדי ללמוד לנגן בלי כל שניה לעצור לנשום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים